Skip to content

Punt Welzijn voor mantelzorgers en vrijwilligers

Redactie
23 december 2019 | 9:00

Advertentie

Vanaf 1 januari 2020 gaat Punt Welzijn zich inzetten voor mantelzorgers en vrijwilligers(organisaties) in de gemeente Nederweert. De welzijnsorganisatie stimuleert iedereen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen en heeft veel ervaring.

Punt Welzijn

Ondersteuning voor mantelzorgers
Momenteel wordt er druk gewerkt aan het regelen van een fysiek punt in Nederweert voor mantelzorgers, maatjes en vrijwilligers. Mantelzorgers krijgen er ondersteuning, waardering of gewoon een luisterend oor. En ze kunnen er terecht voor vragen over wetten en regels, het delen van zorg en het combineren van mantelzorg met werk.

Vrijwilligers verbinden
Op het gebied van vrijwillige inzet wordt o.a. ingezet op informatie, advies, promotie, waardering en deskundigheidsbevordering. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een zogenaamde ‘digitale sociale marktplaats’. Hierop vinden vrijwilligers, verenigingen en bedrijven elkaar voor het leggen van duurzame verbindingen. Neem alvast een kijkje op www.puntwelzijn.nl/socialemarktplaats.

Contact
Punt Welzijn kun je bereiken via e-mail: mantelzorg@puntwelzijn.nl of via tel. 0495-697900. Meer informatie vind je op www.puntwelzijn.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie