Skip to content

BAL zorgt voor nieuwe stunt door te winnen van Heroes Den Bosch

Redactie
9 februari 2020 | 12:23

Advertentie

BAL Weert - BasketbalDe trein die Basketbal Academie Limburg (BAL Weert) heet blijft doorstomen. Het ene succes wordt opgevolgd door het andere. Eerder werd Feyenoord Rotterdam al twee keer verslagen en was er ook een prachtige stunt tegen ZZ Leiden. Zaterdag voegden de Weerter talenten daar een mooi hoofdstuk aan toe. Er werd gewonnen in en van grootmacht Den Bosch.

BAL Weert

Dat de jongens van Radenko Varagic niet met zich laten sollen is bekend. Het team vol Nederlands talent maakt iedere week stappen en blijft groeien. Daarmee ook de publieke belangstelling voor het Weerter Basketball. Dit seizoen is er iets moois aan de hand in Sporthal Boshoven. Begin januari werd er al gestunt door voor het eerst sinds 2013 te winnen van ZZ Leiden. Zaterdag trad BAL aan in de Maaspoort in Den Bosch.

Heroes Den Bosch dacht een makkelijk avondje tegemoet te gaan tegen Basketbal Academie Limburg. Die gedachte was na het eerste kwart (8-24) als sneeuw voor de zon verdwenen. De Limburgers lieten zich niet gek maken door de Bosschenaren. In de slotfase kwam Heroes Den Bosch nog op gelijke hoogte, maar Basketbal Academie Limburg ging er toch met de punten vandoor: 76-83. Voor het gehele verslag plus samenvatting klik je hier. 

De Weerter talenten gaan weer in training en zich voorbereiden op hun volgende wedstrijd. Die wedstrijd is op 27 februari, de donderdag na carnaval. Dan wordt er gespeeld tegen Donar uit Groningen. De wedstrijd start om 20.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie