Skip to content

Prinsen nemen ‘prinsenposter’ in ontvangst bij Jan Linders Nederweert (Foto’s)

9 februari 2020 | 13:15

Prinsen Nederweert krijgen poster Jan LindersJan Linders Nederweert brengt een ‘ode‘ aan de prinsen van Nederweert met unieke lokale Prinsenposters. Vandaag waren de prinsen uitgenodigd in de winkel van Jan Linders Nederweert om de ‘eerste‘ poster in ontvangst te nemen.

Jan Linders posters Prinsen Nederweert

Dit carnavalsseizoen brengt Jan Linders, als supermarktketen van het zuiden, een ode aan alle prinsen. Dit wordt gedaan door van meer dan 200 prinsen, unieke lokale prinsenposters te ontwerpen en deze gratis te verspreiden aan klanten via de supermarkten. Op 9 februari namen de geportretteerde prinsen van Nederweert hun eigen portret in ontvangst tijdens een feestelijke uitreiking in de Jan Linders supermarkt in Nederweert.

Balen
Jan Linders ‘baalt‘ dat de prins van C.V. De Bengels niet in de campagne is meegenomen. “We hebben er nog alles uit de kast gehaald om ook voor Prins Peter II een poster te laten maken, maar het is niet meer gelukt“, aldus een teleurgestelde Brigitte Velter, Supermarktmanager Nederweert. “Ook de Prinses van V.V. de Losböl uit Leveroy had natuurlijk een poster moeten krijgen“. De Prins van C.V. de Bengels was wel aanwezig tijdens de uitreiking en kreeg een goed gevulde mand als goedmakertje.

Winactie: ‘Het mooist versierde raam van het zuiden’
Klanten die samen met hun eigen Jan Linders supermarkt een ode brengen aan de prins en hun raam versieren met de prinsenposter maken kans op de titel: ‘Het mooist versierde raam van het zuiden’. Bij deze titel hoort ook een prijs: een lekker carnavalspakket boordevol heerlijke producten met de échte smaak van het zuiden. De spelregels en tips zijn te vinden op janlinders.nl/carnaval.

Er schuilt een prins in iedereen
Voortbordurend op de hyperlokale give-aways die Jan Linders de afgelopen jaren succesvol inzette – zoals vlaggen, sjaals, pins en led-speldjes – laat Jan Linders deze carnaval ook de prins in iedereen ontwaken. “Dit carnavalsseizoen sparen klanten voor een gratis draagtray-scepter; reuze handig in de kroeg of op het pleinfeest. Daarmee zwaaien ook onze klanten als een echte prins de scepter én kunnen ze ‘hun gevolg’ eenvoudig van een rondje voorzien!”, aldus Gineke Wilms, Manager Marketing & Communicatie bij Jan Linders. Van 27 januari t/m 23 februari ontvangen klanten bij aankoop van deelnemende acties 1 spaarzegel. Bij 15 zegels is de spaarkaart vol en kan deze worden ingeleverd voor een gratis draagtray-scepter.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie