Skip to content

Roxenne Nails presteert goed op de Brabantse Kampioenschappen Nagelstylisten

Redactie
10 februari 2020 | 14:47

Advertentie

Afgelopen weekend werden de Brabantse kampioenschappen voor Nagelstylisten gehouden in Drunen. Ook dit jaar deed Roxenne van Eijk van Roxenne Nails uit Nederweert mee aan deze wedstrijden.

Roxenne Nails

Nadat Roxenne vorig jaar verschillende podiumplaatsen wist te behalen deed zij dit jaar weer haar uiterste best om prijzen in de wacht te slepen. In zes categorieën in de hoogste divisie haalde zij in twee categorieën de tweede plaats. Daarnaast ging ze met een goede cijferlijst naar huis voor de overige 4 categorieën. Het niveau in de wedstrijden was hoog en de punten zaten dicht bij elkaar.  Ook het wedstrijdteam van Urban Nails welke Roxenne coördineert scoorde erg hoog en viel meermaals in de prijzen, totaal 14 podiumplaatsen in verschillende divisies. 

De eerste podiumplaats was de One-stroke nail-art techniek. Een nail-art welke Roxenne goed onder de knie heeft. Door het juiste kleurgebruik en een techniek waarbij je in een penseelstreep twee kleuren tegelijkertijd aanbrengt kun je de prachtige designs creëren. Deze wedstrijd brachten ze aan op een bestaande set stiletto’s nagel die in de salon al waren gemaakt. 

De tweede podiumplaats was de laatste wedstrijd en tevens afsluiting van de tweedaagse Nagelstylisten wedstrijd in Drunen. Deze deed Roxenne samen met Yvet Briels van Petra’s Hairstyling. Onder de categorie Catwalk Nails zijn de nagels al in de salon vooraf gecreëerd. Op de wedstrijdvloer moest de make-up en haren gedaan worden. Hier werd door de goede samenwerking een terechte tweede plaats behaald! 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie