Skip to content

TimmerdorpXXL is op zoek naar vrijwilligers en nachtwakers

Redactie
12 februari 2020 | 15:27

Advertentie

TimmerdorpXXL NederweertTijdens TimmerdorpXXL gaan kinderen vanaf donderdag tot en met zaterdag met hamers, pallets en spijkers timmerwoningen bouwen. In de avond van zaterdag op zondag kunnen de kinderen zelfs blijven slapen in hun zelfgebouwde woning.

TimmerdorpXXL

TimmerdorpXXL wordt gehouden op het Rochusplein, daar zal er plek zijn voor 50 timmerwoningen en 300 deelnemers. Ze zoeken vrijwilligers voor dinsdag 19 mei t/m maandag 25 mei voor de volgende taken:

Vrijwilligers TimmerdorpXXL Nederweert
Vrijwilligers moeten minstens 16 jaar oud zijn. Voor Timmercoaches en spelbegeleiders willen ze geen familie van deelnemers, omdat dan de kinderen op de bezoekersmiddag op zaterdag de familieleden de timmerwoning in volle glorie kunnen laten zien. Ouders kunnen de organisatie uithelpen door een nacht te nachtwaken, eventueel met een bevriende mede-ouder. Zonder deze vrijwilligers kunnen ze het TimmerdorpXXL niet door laten gaan. Geef je dus zo snel mogelijk op, dan kunnen ze alle kinderen een fantastisch TimmerdorpXXL bezorgen.

Opgeven
Opgeven kan door je naam, telefoonnummer, geboortedatum en de gewenste diensten te mailen naar timmerdorp@jongnederlandbudschop.nl of via http://bit.ly/vrijwilligerTDXXL2020.

Weet je niet zeker of je beschikbaar bent maar wil je wel een herinnering ontvangen? Mail dan via: timmerdorp@jongnederlandbudschop.nl.

Meer informatie?
Neem contact op met de organisatie via timmerdorp@jongnederlandbudschop.nl of via Facebook.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie