Skip to content

Scary Kids op de Zwarte Cross?

18 februari 2020 | 19:19

De Nederweerter rockband Scary Kids timmert al een poosje flink aan de weg. Na het winnen van de prestigieuze ‘Van Hornepop 2019‘ prijs heeft de band optredens verzorgd bij Raadpop in Nederweert, het Gartenfest, De Reunie, Kunstbende, Theater de Huiskamer in Weert en de Hillbillies and Friends om er een paar te noemen.

Scary Kids

Achter de schermen zitten de  Kids ook niet stil en zijn ze bezig met het schrijven van eigen nummers. Het allereerste eigen nummer is inmiddels opgenomen in de studio van Rick en al op de repetities gerepeteerd. Het nummer zal snel te horen zijn tijdens een live optreden.

Zwarte Cross
De ultieme droom van de Scary Kids is om een keer te rocken voor een groot publiek tijdens een festival. Onder het motto: ‘Wie niet waagt wie niet wint’ gaan de Scary Kids met een ludieke actie een poging wagen om een plekje te veroveren op het Zwarte Cross muziekfestival van 2020. Na wat uurtjes knutselen hebben de bandleden hun ‘Bandmascotte’ gestalte gegeven. Het resultaat mag er zijn…….the Scary Kid is born. Deze prachtige mascotte sturen ze op naar de organisatie van de Zwarte Cross met de volgende boodschap: ‘Willen jullie onze Scary Kid ruilen voor een optreden op de Zwarte Cross?’ Zal het ze gaan lukken?

Wordt vervolgd….

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie