Skip to content

Kindercentrum Hummelhoeve | Leuke Ouderactiviteit

Redactie
9 maart 2020 | 14:00

Advertentie

Zondagochtend zijn de kinderen van Kindercentrum Hummelhoeve uit Nederweert met veel piraten en prinsessen op zoek gegaan naar de schatten van Kapitein Schobbejak. De oudercommissie van de Hummelhoeve had deze activiteit georganiseerd.

Ouderactiviteit

Het zoekgebied naar de schatten van kapitein Schobbejak lag in dagcamping de Houtsberg in Nederweert-Eind. Er waren maar liefst drie schatten verstopt. De kinderen, verkleed als piraten en prinsessen, zochten als echt speurneuzen. Na uitgebreid graafwerk werden alle schatten gevonden. Soms met een beetje hulp van de papa’s en mama’s. De oudercommissie had natuurlijk voor een hapje en drankje gezorgd. Dat ging er wel in na het harde werken. Ondanks de kou was het een geslaagde ochtend.

Kindercentrum Hummelhoeve
Kindercentrum HummelHoeve Nederweert is een professioneel kinderdagverblijf op een unieke locatie in het buitengebied van Nederweert (Schoor). Mede door deze unieke locatie; een landelijke ligging vrij van verkeer, is “HummelHoeve” een unieke vorm van kinderopvang in deze regio. Binnen ons dagprogramma werken we met de VVE methode (Voor- en Vroegschoolse Educatie) Uk en Puk. Daarnaast staat het buiten zijn centraal; kinderen spelen volop buiten, zo ervaren zij de verschillende seizoenen en komen ze in contact met de de dieren die rondom de hoeve leven. “HummelHoeve” is kleinschalig van opzet, en staat voor kwaliteit, continuïteit, goede communicatie en een gezellige sfeer.

Meer informatie vind je op www.hummelhoeve.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie