Skip to content

Themabijeenkomst: ‘Meer balans en minder stress voor jou als mantelzorger’

Redactie
12 maart 2020 | 10:00

Advertentie

Closeup of hands of young granddaughter holding hands of her grandmother

Als mantelzorger heb je vaak het gevoel alle ballen in de lucht te moeten houden en sta je altijd ‘aan’. Dit vergt veel van een mens en kan er toe leiden dat de balans tussen inspanning en ontspanning scheef groeit. Daarom organiseert Punt Welzijn in samenwerking met Didonne op den Buijsch van Pleasant Life een bijeenkomst over hoe je op een eenvoudige manier meer balans en minder stress kunt ervaren als mantelzorger. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 8 april en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Het vindt plaats in Cwartier ruimte 020 (Beekstraat 54, Weert, begane grond).

Themabijeenkomst

We hebben allemaal weleens stress. Als deze lang aanhoudt kun je lichamelijke of psychische klachten krijgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slecht slapen, hoge bloeddruk, moeite met concentreren of mogelijk zelfs een burn out. Dit kun je er natuurlijk niet bij hebben als je zorgt voor een ander. Tijdens de bijeenkomst ervaar je hoe je door eenvoudige oefeningen, die weinig tijd kosten, beter in je vel kunt zitten. Als je zelf meer ontspannen bent, ben je beter in staat om ook de mooie kanten van het zorgen te zien.

Aanmelden kan via de website van Punt Welzijn of door te bellen naar 0495-697900.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie