Skip to content

EHBO neemt maatregelen in het kader van Corona

Redactie
14 maart 2020 | 10:30

Advertentie

Het bestuur van de EHBO Nederweert heeft in het kader van de Corona epidemie de onderstaande maatregelen genomen:

Jaarvergadering wordt uitgesteld
De Algemene Ledenvergadering van 24 maart wordt tot nader order uitgesteld in verband met het nieuwe coronavirus (COVID-19). Als EHBO vereniging hebben we een maatschappelijke voorbeeldfunctie om de virusverspreiding in te dammen (vooral door de geografische ligging van Nederweert vlakbij de grens met Noord-Brabant).

Tijdelijke stop bezetting bij evenementen
De eerste regel in de EHBO hulpverlening is “let op eigen veiligheid“. De gezondheid en welzijn van onze leden hebben de hoogste prioriteit van het bestuur. Derhalve staken we in verband met het nieuwe coronavirus (COVID-19) tot nader order onze activiteiten qua hulpverlening bij evenementen tot en met half april. Afhankelijk van de richtlijnen van RIVM nemen we daarna nieuwe beslissingen. Onze opdrachtgevers worden door het bestuur op de hoogte gebracht van het besluit.

Tijdelijk stopzetting cursussen en herhalingslessen
Tot nadere order worden alle cursussen en herhalingslessen geannuleerd tot en met 1 mei. Externe cursisten worden door het bestuur op de hoogte gebracht van de annulering en worden benaderd wanneer de cursussen en lessen opnieuw gepland worden.

Quarantaine van materialen
Met uitzondering van de openbare AED’s is het tot nader order verboden om materialen van de EHBO te gebruiken. De materiaalkasten en de HVW mogen vanaf nu niet meer geopend worden, tenzij uitdrukkelijke toestemming van het bestuur.

Communicatie
Als er nieuwe mededelingen zijn vanuit het bestuur dan worden deze per nieuwsbrief en op de website kenbaar gemaakt. Raadpleeg daarom regelmatig de website. Op de website wordt aan opdrachtgevers gemeld dat evenementen tot en met april niet meer in behandeling worden genomen.

Lees alles over het coronavirus op ons liveblog.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie