Skip to content

Centrummanagement Weert start campagne

Redactie
16 april 2020 | 16:00

Advertentie

De coronacrisis heeft ook een enorme impact op de Weerter binnenstad. Zowel de ondernemer als de consument moet zich aanpassen aan de steeds veranderende situatie van de afgelopen weken. Dat ‘samen’ hierin het toverwoord is benadrukt Centrummanagement Weert met de campagne #kooplokaal.

#kooplokaal

Het hart van de binnenstad is de lokale ondernemer die voor je klaarstaat met een persoonlijke benadering en gastvrije glimlach. Dat mensen graag naar de binnenstad komen is omdat er wat te beleven valt. Samen een nieuwe outfit uitzoeken, gezellig lunchen en genieten tijdens evenementen. Zonder de Weerter lokale ondernemer is dat niet mogelijk.

Onder de noemer ‘#kooplokaal’ start Centrummanagement Weert een campagne waarbij het gezicht van de lokale ondernemer centraal staat. Veel bekende en lachende gezichten zijn dagelijks werkzaam in de Weerter winkels en horecagelegenheden.

De ruim 200 ondernemers in de binnenstad hebben nu meer dan ooit steun uw nodig. Samen zorgen we ervoor dat we dit overwinnen en de binnenstad in betere tijden weer een plek is waar je ongedwongen terecht kunt. Op www.cmweert.nl/kooplokaal geeft Centrummanagement daarom een aantal praktische suggesties over hoe de lokale ondernemer gesteund kan worden. Niet alle suggesties zijn direct uitvoerbaar door iedereen, maar één ding is zeker: als we samen de keuze maken om lokaal te kopen, kunnen we ook later terecht in een levendig centrum.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie