Skip to content

Oorzaak Hoorkliniek is klaar voor de anderhalvemetereconomie en gaat online

Redactie
12 mei 2020 | 13:03

Advertentie

Het gehoor is een van de belangrijkste zintuigen. Goed horen is onderdeel van het mens-zijn. Het kunnen communiceren en deel kunnen nemen aan de samenleving zijn van onschatbare waarde. Op het moment dat ons gehoor niet meer goed functioneert, merken we dat en ontstaan er belemmeringen in ons dagelijks functioneren.

Het gehoor is onvervangbaar. Vooral nu in deze onzekere tijd van een anderhalvemetereconomie, waarin teleconferenties met collega’s en videobellen met familie, vrienden, kinderen en kleinkinderen een bijna dagelijkse gewoonte is geworden, is het goed kunnen horen essentieel. Een hoortoestel kan een goede oplossing zijn, maar moet wel perfect afgestemd zijn op de slechthorende.

Oorzaak Hoorkliniek Nederweert

Hoorzorg is maatwerk
Veel mensen die minder goed gaan horen, schuiven de beslissing om naar een audicien te gaan voor zich uit. Vaak heeft dat te maken met de bewustwording dat men een dagje ouder wordt. Dat moment willen we allemaal zo lang mogelijk uitstellen. Omdat het gehoor een functie is die te maken heeft met je hersenactiviteit, is het tijdig op zoek gaan naar een passende hooroplossing verstandig. Het houdt je hersenen actief en dat is belangrijk voor gezond ouder worden.

Toch is voor veel slechthorenden de stap naar een hoorwinkel nog te ver. Liever oriënteren ze zich eerst online, vooral in het huidige nieuwe normaal. Er zijn diverse websites, maar daar ziet men al gauw door de bomen het bos niet meer. Betreffende websites staan bomvol met veel producten inclusief allerlei technische beschrijvingen en specificaties. De gemiddelde consument komt daar niet uit.

Dat was voor Oorzaak Hoorkliniek de reden om op zoek te gaan naar een alternatief. Met trots introduceren ze hun onlinepartner: onlinehoortoestelkopen.nl. Onlinehoortoestelkopen.nl is een transparante, overzichtelijke website die niet vol staat met producten maar die op basis van jarenlange ervaring een selectie aanbiedt van de beste hoortoestellen. Onlinehoortoestelkopen.nl biedt naast de beste en betaalbare hoortoestellen:

  • een unieke audicienservice aan huis die is aangepast aan COVID-19 en wordt uitgevoerd onder strikte hygiënische maatregelen opgesteld door
    het RIVM;
  • telefonische en videoconsulten. Als innovatieve onlineaudicien kunnen ze de hoortoestellen via een remote care-app op afstand aanpassen en instellen.

Graag nodigen ze jou uit om de website onlinehoortoestelkopen.nl te bezoeken.

‘Wij zijn klaar voor de nieuwe anderhalvemetereconomie

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie