Skip to content

Onderzoeksrapport burgemeester Jos Heijmans wordt besproken

Redactie
13 mei 2020 | 22:15

Advertentie

De agendacommissie van de gemeente Weert heeft besloten dat er op 3 juni aanstaande een extra gemeenteraadsvergadering plaatsvindt. Tijdens deze vergadering wordt het onderzoeksrapport van Berenschot besproken. Dit gebeurt in een fysieke raadsvergadering in de raadzaal. De reguliere raadsvergadering wordt verplaatst naar 10 juni en wordt ook fysiek gehouden.

Burgemeester Jos Heijmans

Integriteitsonderzoek 
De raad van de gemeente Weert heeft in februari dit jaar besloten om aan bureau Berenschot opdracht te verstrekken tot het uitvoeren van het onderzoek. De burgemeester van Weert ligt onder vuur na een publicatie van de artikelen over burgemeester Heijmans die in De Limburger zijn gepubliceerd op 11, 14 en 15 januari 2020. In deze artikelen wordt een aantal punten benoemd waarbij de integriteit van de burgemeester in twijfel wordt getrokken.

Op dit ogenblik wordt er een indeling van de ruimte gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de geldende maatregelen rondom het coronavirus. Het is dus nu nog niet bekend of er ook gasten en/of pers fysiek bij aanwezig kunnen zijn. Dat wordt op een later moment duidelijk. De raadsvergadering wordt sowieso live uitgezonden.

Ook de vergaderingen van de raadscommissies worden de komende tijd fysiek gehouden. Deze zijn ook via de livestream te volgen. De overige bijeenkomsten, waaronder informatiebijeenkomsten, vinden digitaal plaats.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie