Skip to content

Van Bronsgieterij Boerekamps naar Bronsgieterij Welten

Redactie
18 mei 2020 | 14:12

Advertentie

Na 35 jaar gaat bronsgieterij Boerekamps er op 1 juni 2020 mee stoppen. Ton Welten, die sinds 1999 werkzaam is bij Jos, gaat de gieterij voortzetten op een nieuwe locatie in Panningen.

Bronsgieterij Welten

Wij zijn blij en hebben er alle vertrouwen in, dat hij dit op zijn manier gaat neerzetten. Want mede dankzij Ton heeft de gieterij kunnen groeien en hebben wij veel klanten tevreden kunnen stellen,” aldus Jos Boerekamps en Annemiek Klesman. ”We zijn dankbaar voor zijn inzet al die jaren! Jos blijft hem onders- teunen. Wij willen de klanten heel hartelijk bedanken voor hun vertrouwen, en zeker ook voor de gezelligheid bij koffie! En wij hopen dat we jullie weer kunnen begroeten in Panningen.

De knoop is doorgehakt!

Met veel plezier werkt Ton al 21 jaar bij Jos Boerekamps bronsgieterij. ”Toen duidelijk werd dat Jos met het bedrijf wilde stoppen kon ik niet anders dan dit mooie bedrijf voortzetten.

De kwaliteit van het werk en de werknemers blijven uiteraard hetzelfde! Het bedrijf krijgt wel een nieuwe naam, adres en eigenaar. Na een lange zoektocht hebben ze een geschikt pand gevonden in Panningen. Op dit moment is men nog bezig met het bouwen van het pand. Een warm afscheid en warm welkom zit er even niet in maar ze hopen jullie vanaf 15 juli te zien bij Bronsgieterij Welten aan de Industrieterrein 22 A hal 1 in Panningen.

Advertentie

2 Reacties

  1. Veel succes gewenst op de nieuwe locatie en voor Jos en Annemiek: geniet van het leven zolang als het kan, ook in deze tijd kun je genieten, je hoeft de ogen maar te openen…
    Groetjes Frans en Nelly Everaerts

  2. Goedemorgen van uit Het Republiek Suriname mijn naam is RENFURM Henry in 2003 heb ik mijn eerste Ervaring gehad met een Brons Gieter, en het heeft tot de dag van vandaag een Warme Plek in Mijn Hart. Omdat de manier waarop De Heer Jos Boerekamps mij begeleid heeft, is te ziet aan het gegoten werkstuk op Het SURINAME PLEIN in AMSTERDAM. “HET MONUMENT VAN BESEF “ en om dat ik weer een opdracht zou kunnen krijgen nadat de begroting goed gekeurd is. Ik blij ben dat een van Jos Boerekamps zijn medewerker toch verder gaat en dat ik U Meneer Ton Welten mijn App No. 00597-8227383 of 00597-8595743. Kan geven zodat U kan uit leggen Wat en Hoegroot het werk stuk gaat zijn en hoe ik te werk moet gaat om de mal te maken. Enz.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie