Skip to content

Fysio Wijnands en Niessen geopend in Nederweert

Redactie
26 mei 2020 | 15:22

Advertentie

Begin maart 2020 hebben Dirk Wijnands en Laura Niessen zich gevestigd als Fysio Wijnands en Niessen in Nederweert. De fysiotherapiepraktijk heeft zijn intrek genomen in het pand van Laco Sportcentrum Nederweert aan de Winnerstraat 1.

Fysio Wijnands en Niessen staat voor hoogwaardige fysiotherapeutische zorg. Men kan bij hen terecht voor fysiotherapie, manuele therapie en sportfysiotherapie. ”Onze expertise is onder andere gericht op schouderklachten, kaakklachten, sportblessures, second opinions, rug-, nek- en hoofdpijnklachten. De gemiddelde behandelduur bedraagt 50 minuten per consult,” aldus Dirk en Laura.

Even voorstellen

Dirk Wijnands
Dirk is vele jaren actief geweest als fysio- en manueeltherapeut in het betaald voetbal (PSV/ Helmond Sport). De medische begeleiding in de topsport vraagt om een benadering die voor elke sporter uniek is. Deze manier van werken zal direct vertaald worden naar patiënten in de praktijk met sportblessures, alsmede rug-, nek-, en kaakklachten.

Laura Niessen
Laura is zich door de Master of Science opleidingen revalidatiewetenschappen en manuele therapie gaan specialiseren in complexe nek- en schouderklachten. De laatste jaren voert ze wekelijks second opinions uit voor huisartsen, medisch specialisten en collega fysiotherapeuten.

Contractvrije fysiotherapie
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is ervoor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Dit kan consequenties hebben voor de vergoeding van de behandeling. Afhankelijk van de polisvoorwaarden van de zorgverzekering wordt de behandeling volledig of gedeeltelijk vergoed.

Voor meer informatie kun je bellen met Fysio Wijnands en Niessen óf bezoek de website www.fysiowijnandsniessen.nl

Winnerstraat 1 Nederweert I info@fysiowijnandsniessen.nl I 06-11178016 – 06-45454097

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie