Skip to content

Juffrouw Loes gaat met pensioen | Feest met een lach en een traan

Redactie
6 juli 2020 | 15:50

Advertentie

Juffrouw Loes, wie kent haar in Ospel niet? Of beter gezegd; wie heeft de afgelopen 47 jaar niet bij Loes in de groep gezeten?

Juffrouw Loes

Loes startte in 1973 met werken bij peuterspeelzaal de “Blokkendoos” in Ospel, als eerste leidster. In 2010 werd de peuterspeelzaal overgenomen door onze kinderopvang. Ze hadden het geluk dat Loes de overstap naar Alles Kids wilde maken. Loes bleek een echte aanwinst te zijn. Ze schud activiteiten zo uit haar mouw, kapotte dingen worden gerepareerd, kinderen zijn dol op haar, de groep is altijd aangekleed, kinderen laten wennen is geen enkel probleem, ieder kind krijgt aandacht, ze heeft nooit een baaldag en haar collega’s vinden het maar wat fijn om met haar op de groep te staan. Wellicht dat het dan ook beter is om te zeggen: Loes IS het peuterprogramma.

10 jaar lang hebben ze genoten van haar aanwezigheid bij Alles Kids. Ze hebben veel van haar mogen leren. In de toekomst zal er daarom nog wel eens gedacht worden; “hoe zou Loes….” of “wat zou Loes…..”.

Nu gaat Loes met pensioen. Ze gaat heerlijk genieten van alles wat er nog op haar pad gaat komen. We wensen haar dan ook nog een gouden toekomst met haar lieve familie en vrienden. 

Loes, bedankt dat je al die jaren nog bij ons hebt willen werken en geniet van je welverdiende pensioen“, Team Alles Kids

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30
Asfalt-wegwerkzaamheden-Winnerstraat-Uliker-Nieuwstraat-Nederweert-4
De werkzaamheden duren een kleine maand
17 september 2024 | 12:24
1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30

Advertentie