Skip to content

Autobedrijf Van Nieuwenhoven | De grote verbouwing | ** UIT DE OUDE DOOS **

Redactie
13 juli 2020 | 8:58

Advertentie

In deze rubriek een terugblik op 50 jaar Autobedrijf Van Nieuwenhoven. Vandaag gaat het over de grote verbouwing.

De grote verbouwing

Na de opening van hun (Mazda-)showroom in 1976, kwam er rond 1990 ruimte voor nieuwe ambities. Bert en Jac van Nieuwenhoven, hun vrouwen Riek en Nellie, hun kinderen en andere familieleden stroopten de mouwen weer op om het bedrijf millenniumproof te maken.

Er vond een grote uitbreiding plaats. Het nieuwe pand werd over de toenmalige werkplaats en showroom getrokken, waarbij ook het huis, dat al ruim vijf jaar niet meer bewoond was, werd geïntegreerd. Een ingrijpende, maar mooie periode in de geschiedenis van @autonieuwenhoven. Als 12-jarige jongen hielp de huidige mede-eigenaar Bart van Nieuwenhoven al met breken, metselen, ramen zetten en reed hij rond op de laadschep. De Mazda’s kregen een plek in de nieuwe showroom, al werden deze binnen afzienbare tijd verruild voor Nissans.

De openingshandeling in 1991 werd verricht door Burgemeester Jacobs. Bart mocht hem daarbij ondersteunen en hij vervulde deze taak met verve. Toen ook al ‘tot uw dienst’. Tijdens de receptie ontvingen Bert en Jac uit handen van het personeel een mooie aquarel/pentekening van het nieuwe bedrijfspand.

Kijk voor informatie over 50 jaar Autobedrijf Van Nieuwenhoven op: https://www.vakgaragevannieuwenhoven.nl/50-jarig-bestaan.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie