Skip to content

Autobedrijf Van Nieuwenhoven | Van vette kuiven en grote snorren tot oversized kleding | ** UIT DE OUDE DOOS **

Redactie
16 juli 2020 | 8:00

Advertentie

Autobedrijf Van Nieuwenhoven, een begrip in onze regio. Geen eendagsvlieg, wetende dat het familiebedrijf dit jaar zijn 50-ste verjaardag viert. Dat wat een jaar van feestelijkheden had moeten worden, pakt nu vanwege de coronacrisis iets anders uit. Nederweert24 kijkt samen met hen terug op een prachtige historie die bol staat van verhalen over auto’s, bouwen, pionieren, mobiliteit, familie en verbouwen. Vandaag gaat het over: Van vette kuiven en grote snorren tot oversized kleding.

Van vette kuiven en grote snorren tot oversized kleding

Bij een duik in ons fotoarchief konden we vaak een lach niet onderdrukken. En hoewel het toen heel gewoon was – of zelfs juist heel hip –, zorgen de mode- en haartrends van vroeger voor veel hilariteit vandaag de dag. Dat zal bij het zien van menig fotoalbum niet anders zijn. We kunnen het dan ook niet laten om even aandacht te vragen voor het modebeeld uit ‘de vorige eeuw’. En met name de mode uit de jaren 90, gewoonweg omdat we daar de meeste foto’s van hebben. Een tijd waarin de vet getoupeerde of rolkuiven als eerste en grote oorbellen als tweede tijdens feestjes boven de bar uitkwamen. Een tijd waarin snorren van Mario Brothers formaat echte blikvangers waren. En iedereen leek kleding te dragen die anno 2020 als te groot beschouwd zou worden. Broeken met grote bandplooien aan de bovenzijde die ver boven je riem uitstaken. Schouders zo hoog als de Vaalserberg dankzij de overgewaardeerde schoudervullingen. Toen sjiek, nu ‘not done’. Ook op dit vlak heeft de tijd duidelijk niet stilgestaan. Gelukkig!

Kijk voor informatie over 50 jaar Autobedrijf Van Nieuwenhoven op: https://www.vakgaragevannieuwenhoven.nl/50-jarig-bestaan

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie