Skip to content

Nieuwbouw 2e rijhal “Manege de Kraal” loopt volgens planning door hulp vrijwilligers

Redactie
18 augustus 2020 | 20:11

Advertentie

De nieuwbouw van de 2e rijhal van manege de Kraal in Nederweert loopt prima volgens planning. Dit is vooral de verdienste van enkele vrijwilligers die spontaan hun hulp hebben aangeboden, maar ook de vaste vrijwilligers hebben hier volop hun steentje aan bijgedragen.

In december 2019 zijn de werkzaamheden gestart, toen is het dak van de bestaande rijhal vervangen en zijn de voorzieningen getroffen voor de bouw van de 2e rijhal. Nadat het dak was vervangen zijn de vrijwilligers begonnen met het plaatsen van de LED verlichting.

Manege de Kraal

Vrijwilligers
In februari 2020 is de constructie van de 2e rijhal gezet en daarna is het dak erop gelegd. Toen dit gereed was konden de vrijwilligers genoeg vooruit met allerlei werkzaamheden. Door het uitbreken van COVID-19 begin maart 2020, waren er mensen die normaal gesproken actief waren in het verenigingsleven, die opeens tijd over hadden door de beperkingen.

Deze mensen hebben spontaan hun hulp aangeboden en zijn samen met de vrijwilligers die al aan het werk waren aan de slag gegaan. Natuurlijk is hier op gepaste wijze met de maatregelen mbt COVID-19 om gegaan. Er is ontzettend veel werk verzet door de vrijwilligers die bijna iedere dag aanwezig waren.

De werkzaamheden die uitgevoerd zijn waren zeer divers en te veel om op te noemen, maar gelukkig zijn ze allemaal naar volle tevredenheid uitgevoerd. In het weekend zijn vooral de vrijwilligers van de verenigingen actief geweest.

Na een welverdiende vakantie zijn de vrijwilligers vorige week weer gestart met allerlei werkzaamheden zoals, het bestraten in en om de 2e rijhal, afbouwen van de bakrand, plaatsen van verlichting, etc. Begin september komt de speciale zand in de nieuwe rijhal. Vanaf 1 oktober begint het indoorseizoen weer en dan willen ze de 2e rijhal zover klaar hebben. Voor de maanden oktober en november staan er al verschillende wedstrijden gepland.

Het bestuur van “Stichting paarden- ponyrijcentrum Nederweert Manege de Kraal” is de vrijwilligers zeer dankbaar voor hun goede hulp, zonder hun hulp zouden ze nu zeker niet zover zijn.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie