Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | Laat u regelmatig uw ogen controleren?

20 augustus 2020 | 9:00

Vaak krijg ik de vraag waarom een regelmatig bezoek aan de opticien belangrijk is. Nou, het is algemeen bekend dat de opticien de scherpte van uw ogen bekijkt en indien nodig een passende bril of contactlenzen aanraadt. Maar wist u dat de optometrist de algehele gezondheid van uw ogen in kaart brengt? Voor deze gediplomeerde professionals hebben uw ogen dus geen enkel geheim en zijn ze altijd in goede handen.

Inzicht in uw ogen

Door uw ogen regelmatig te laten controleren, kunt u eventuele problemen vroegtijdig voorkomen. Klachten zoals rode, vermoeide en branderige ogen komen helaas maar al te vaak voor. Dit kunnen voorboden zijn voor andere oogproblemen. Vaak zijn klachten als hoofdpijn, nek- en rugklachten en/of vermoeidheid ook te wijten aan niet optimaal of oncomfortabel zicht. Ook als u geen last heeft van uw ogen, is het verstandig om een preventieve oogcheck te laten doen.

Zelfs als u een bril of contactlenzen draagt, kan het zijn dat uw huidige kijkoplossing niet optimaal is voor uw gebruiksmomenten. Maakt u bijvoorbeeld veel gebruik van beeldschermen, zoals tablets, TV’s, smartphones, computer- of navigatieschermen? Dan kunt u merken dat u sneller last van vermoeide ogen heeft. Wellicht is een beeldschermbril met blauw licht filter dan iets voor u. Dankzij het filter in de glazen ervaart u het kijken naar beeldschermen als minder intensief.

Om u goed advies te kunnen geven, vragen wij naar uw werkzaamheden en hobby’s. Zo zijn wij in staat om u de best passende kijkoplossing te adviseren. Tegelijkertijd met het meten van uw oogsterkte, zicht en scherpte, meten wij ook uw oogdruk.

Zo ziet u maar weer dat een bezoek aan de opticien of optometrist u meer inzicht kan geven in uw ogen dan u van tevoren zou verwachten. Maak wel even vooraf een afspraak zodat we de tijd voor u kunnen nemen.

Hans Brinkmans Eigenaar

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie