Skip to content

RaceRunning | Wil jij Rennen, ook als lopen moeilijk gaat? Dat kan!

26 augustus 2020 | 16:17

Rennen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zeker niet voor kinderen, jongeren & volwassen met een lichamelijke beperking (zoals MS, Cerebrale Parese, Spina Bifida, hersenbloedingen of syndromen). In het dagelijks leven maken zij vaak gebruik van een rollator, een rolstoel of een ander loophulpmiddel wegens een beperkte loopfunctie. Deelnemen aan sport- & beweegactiviteiten is dan geen vanzelfsprekendheid.

RaceRunning

Hier komt in Weert verandering in! Bij AV Weert komt het sportaanbod ‘RaceRunning’. RaceRunning is een sportaanbod waar de deelnemer gebruik maakt van een RaceRunner. De gebruiker van de RaceRunner zet zich, tijdens het verplaatsen af op de grond om zich voorwaarts te verplaatsen. Hierdoor kan iemand die rollator of rolstoel afhankelijk is toch de vrijheid en het plezier van lopen en rennen ervaren!

Naast dat RaceRunning zeer geschikt is om de conditie te verbeteren en het in te zetten is bij de revalidatie, kun je nu dus ook met RaceRunning een atleet worden bij AV  Weert!

Op 26 september om 14:00 uur wordt er een startbijeenkomst georganiseerd bij AV Weert. Dit doen ze met ondersteuning van RaceRunning Nederland en Jouwfysio. Op deze dag kun je kennismaken met RaceRunning, in beweging komen met een RaceRunning & vragen stellen over RaceRunning. Op deze dag houden wij rekening met de RIVM-richtlijnen.

Wil je graag kennis komen maken met de RaceRunning of wil je meer informatie? Dan kan er contact opgenomen worden met Carlijn Rekmans via c.rekmans@puntwelzijn.nl

  • Wanneer: 26 september 2020
  • Hoe laat: 14:00-15:00 uur
  • Waar: Sportpark St. Theunis, Parklaan 1C, atletiekbaan AV Weert
  • Vanaf 29 september zal er een trainingsgroep zijn van RaceRunning bij AV Weert elke dinsdag van 17:00 – 18:00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie