Skip to content

Eynder Pieck Festeyn 
uitgesteld tot 2021

Redactie
15 september 2020 | 9:15

Advertentie



Het vorig jaar voor het eerst gehouden Eynder Pieck Festeyn gaat dit jaar vanwege het coronavirus niet door. De organisatie heeft dit besluit vanwege de coronacrisis helaas moeten nemen. Als organisatie willen ze de gezondheid van de vele vrijwilligers en bezoekers niet in gevaar brengen. Het Eynder Pieck Festeyn zou op zaterdag 12 en zondag 13 december 2020 voor de 2e keer plaatsvinden in Nederweert-Eind.

Eynder Pieck Festeyn

Bij het Eynder Pieck Festeyn wordt het Openluchtmuseum Eynderhoof omgetoverd tot een kerstdorp uit de tijd van Anton Pieck met kerstkramen, vele oude ambachten, muzikanten, koren, straatartiesten en figuranten die het publiek vermaken. Een evenement als Eynder Pieck Festeyn en ook de plek waar het gehouden wordt staat of valt bij de inzet van de vele vrijwilligers in allerlei levensfases. Het is dan ook van belang dat we rekening houden met niet alleen de gezondheid en veiligheid, maar ook juist het maatschappelijke en sociale aspect. Met de richtlijnen die nu gelden is het niet mogelijk om een Festeyn te brengen dat eer doet aan de vorig jaar opgebouwde naam en nog belangrijker aan de inzet van de vrijwilligers.

Het uitstel van het Eynder Pieck Festeyn is echter geen afstel; De organisatie gaat samen met de vrijwilligers alvast aan de slag om volgend jaar de 2e editie te laten slagen.

Dus zet zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 alvast in je agenda en zorg dat je er bij bent!

Het Eynder Pieck Festeyn
, zorg dat je er bij bent!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22

Advertentie