Skip to content

Autobedrijf Van Nieuwenhoven | Duurzaamheid | ** UIT DE OUDE DOOS **

Redactie
16 september 2020 | 8:00

Advertentie

Autobedrijf Van Nieuwenhoven, een begrip in onze regio. Geen eendagsvlieg, wetende dat het familiebedrijf dit jaar zijn 50-ste verjaardag viert. Dat wat een jaar van feestelijkheden had moeten worden, pakt nu vanwege de coronacrisis iets anders uit. Nederweert24 kijkt samen met hen terug op een prachtige historie die bol staat van verhalen over auto’s, bouwen, pionieren, mobiliteit, familie en verbouwen. Vandaag gaat het over: Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is al een aantal jaren een hot item. Alles moet groener om het milieu en klimaat minder te belasten. En dankzij innovaties kan dat ook. Bij Autobedrijf Van Nieuwenhoven doen ze dat door te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van elektrisch vervoer, leasen en het bieden van mobiliteitsplannen voor gezinnen en bedrijven. 

In 2010 zetten ze de eerste stappen op dat terrein. De voormalige tankshop kwam leeg te staan omdat het tankstation volledig geautomatiseerd werd. Zo kwam er plek voor het verkopen en repareren van E-bikes, E-scooters en scootmobielen. Uitbreiding volgde snel evenals een aparte naam voor deze service; Green2Go Electric Mobility. Nog altijd voeren ze het Nederlandse fietsmerk Qwic met mooie modellen voor oud én jong. Ook het Duitse Velo-de-Ville valt in de smaak. Het voordeel van deze fietsen is dat je ze zelf kunt samenstellen, van kleur tot zadel en van frame tot versnellingen. Dat past precies in hun duurzaam Green2Go concept. Ook de expertise voor advies over, aanschaf en reparatie van elektrische auto’s hebben ze in huis. Daarmee zijn ze uitgegroeid tot een duurzame mobiliteitspartner van deze tijd. 

 Kijk voor informatie over 50 jaar Autobedrijf Van Nieuwenhoven op: www.vakgaragevannieuwenhoven.nl/50-jarig-bestaan

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie