Skip to content

Dragen van een mondkapje bij komst naar het ziekenhuis

Redactie
2 oktober 2020 | 12:00

Advertentie

Naar aanleiding van het dringende advies van het kabinet om mondkapjes te dragen in publiek toegankelijke binnenruimtes, vragen Het SJG Weert patiënten, begeleiders en bezoekers om een eigen mondkapje te dragen bij het bezoeken van het ziekenhuis. Al de eerder genomen maatregelen, zoals het niet meenemen van begeleiding tenzij dat echt noodzakelijk is, blijven onverminderd van kracht.

Mondkapjes

De mondkapjes moeten worden gedragen vanaf het moment van binnenkomst totdat het ziekenhuis weer wordt verlaten. Het gebruik van het mondkapje geldt voor zowel patiënten met als zonder corona-gerelateerde klachten.

Voor begeleiders van patiënten en bezoekers blijft gelden dat zij niet naar het ziekenhuis mogen komen als zij last hebben van corona-gerelateerde klachten.

Ze begrijpen dat het dragen van een mondkapje vervelend kan zijn, maar deze en onze eerder genomen maatregelen zijn hard nodig om besmettigen te voorkomen bij medewerkers en patiënten zodat de reguliere zorg beschikbaar blijft voor iedereen die dat nodig heeft.

Op deze pagina is alle informatie te vinden over de ontwikkeling van het coronavirus in SJG Weert en de maatregelen die in ons ziekenhuis van kracht zijn.

Advertentie

1 Reactie

  1. Mondkapjes dragen in SJG ? Ben er vanmiddag geweest. Bezoekers onder de 50 jaar dragen een mondkapje. Ouderen praktisch niet. Kennelijk moet SJG besluiten tot verplichting van mondkapjes helaas.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie