Skip to content

Ongewenste haargroei duurzaam verwijderen

Redactie
13 november 2020 | 9:28

Advertentie

Heb jij je er ook zo aan gestoord afgelopen zomer? Aan ongewenste haargroei in het gelaat, in de oksels, op armen, benen, bikinilijn of op de rug? Vaak ben je deze ergernis in de winter al weer vergeten. “Toch is dit de beste periode om met de IPL-ontharingsbehandelingen te starten, omdat je met de behandelde huid niet in de zon mag. Ook heb je meerdere behandelingen nodig met tussenpozen van 4 tot 8 weken. Dus wil je volgende zomer haarvrij zijn start dan nu” aldus huidspecialiste Marly uit Ospel.

Huidspecialiste Marly

Misschien herinner je je nog dat ik je, inmiddels alweer 4 jaar geleden, heb gevraagd om een petitie te ondertekenen voor het behoud van de IPL/Laser behandelingen in de schoonheidssalon. Lang wachten is beloond. Het goede nieuws is dat Minister van Ark nu het standpunt deelt dat schoonheidsspecialisten IPL- en Laserbehandelingen kunnen blijven doen. Ik ben gespecialiseerd in duurzaam ontharen en in het bezit van het diploma ontharingstechnieken waardoor ik erkend word door de zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandeling van overbeharing in het gelaat vaak wordt vergoed.

Heb jij je er ook zo aan gestoord afgelopen zomer? Aan ongewenste haargroei in het gelaat, in de oksels, op armen, benen, bikinilijn of op de rug?
Vaak ben je deze ergernis in de winter al weer vergeten. Toch is dit de beste periode om met de IPL-ontharingsbehandelingen te starten, omdat je met de behandelde huid niet in de zon mag. Ook heb je meerdere behandelingen nodig met tussenpozen van 4 tot 8 weken. Dus wil je volgende zomer haarvrij zijn start dan nu.

Misschien herinner je je nog dat ik je, inmiddels alweer 4 jaar geleden, heb gevraagd om een petitie te ondertekenen voor het behoud van de IPL/Laser behandelingen in de schoonheidssalon. Lang wachten is beloond. Het goede nieuws is dat Minister van Ark nu het standpunt deelt dat schoonheidsspecialisten IPL- en Laserbehandelingen kunnen blijven doen.

Ik ben gespecialiseerd in duurzaam ontharen en in het bezit van het diploma ontharingstechnieken waardoor ik erkend word door de zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandeling van overbeharing in het gelaat vaak wordt vergoed.

Kies nu voor de duurzame oplossing van je haarprobleem met IPL en maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek met gratis proefflits.

Kies nu voor de duurzame oplossing van je haarprobleem met IPL en maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek met gratis proefflits.

Meer informatie via www.huidspecialistemarly.nl of mail info@huidspecialistemarly.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie