Skip to content

Uitbreiding dagen dagbesteding in St. Joseph

Redactie
26 november 2020 | 14:43

Advertentie

De dagbesteding voor senioren in zorgcentrum St Joseph breidt uit. Voortaan zijn er ook activiteiten op de zaterdag. Deze uitbreiding is het gevolg van de beperkte groepsgrootte door de coronarichtlijnen.

Dagbesteding in St. Joseph

Ook de deelnemers aan de dagbesteding houden zich immers aan alle adviezen van het RIVM voor verantwoorde zorg en welzijnsactiviteiten. Ook door de 1,5 meter afstandsregel en de omvang van de ruimte in St. Joseph kunnen er minder bezoekers per dag deelnemen dan voorheen. De uitbreiding van de activiteiten op zaterdag voorkomt dat er een wachtlijst ontstaat, biedt ruimte voor de huidige deelnemers om van dag te veranderen en er komt ruimte voor nieuwe deelnemers.

Dagbesteding is voor mensen die thuis wonen en voor zichzelf geen zinvolle daginvulling kunnen organiseren. Zij hebben moeite om de dagelijkse activiteiten te regelen waardoor ze in een sociaal isolement kunnen komen. Dit kan komen door bijvoorbeeld beginnende dementie, of door een lichamelijke beperking. Dagbesteding brengt structuur in hun dag en week en kan ervoor zorgen dat iemand (langer) thuis kan blijven wonen.

Wie meer informatie wil over de dagbesteding voor ouderen of wil deelnemen, kan contact opnemen met cliëntadviseur Gertie Groenen van Stichting Land van Horne via 0900 333 55 55.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35
Conceptplan voor toekomstig sportpark De Houwakker in Ospel
18 september aanstaande om 14.00 uur
16 september 2024 | 18:34

Advertentie