Skip to content

Booldersdijk Nederweert afgesloten na ernstig verkeersongeval

Redactie
9 december 2020 | 14:29

Advertentie

Een wielrenner is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeval op de Booldersdijk tussen Nederweert en Someren.

Ernstig ongeval

De fietser is onderweg gevallen en raakte daarbij ernstig gewond aan zijn hoofd. Waarschijnlijk is de wielrenner achter op een stilstaande vrachtwagen gefietst. Een traumahelikopter en twee ambulances zijn opgeroepen om hulp te bieden.

Weg afgesloten
De weg is afgesloten voor alle verkeer. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Advertentie

5 Reacties

  1. Echt super veilig geworden deze straat. Valt me nog mee dat het zolang geduurd heeft, ze waren hier in het pikkedonker en in de mist al aan het werk zonder licht. Heel veel sterkte voor de betrokkenen.

  2. Sterkte voor de betrokkene.
    Zo zie je maar dat alleen met verf je het echt niet veilig krijgt. Hopelijk volgen er niet meer maar ben er bang voor.

  3. hebben jullie 2 het überhaupt gelezen??? man man man de vrachtwagen stond geparkeerd… de WIELrenner knalde ertegen. iets met opletten… en ook goed lezen. hier kan de weg niks aan doen als de mens niet oplet. mbt de wielrenner ik hoop dat deze persoon er snel weer bovenop komt en beterschap gewenst

    • Als er een appart fietspad had gelegen dan had de fietser niet hoeven uitkijken of er een vrachtwagen op de weg stond geparkeerd.
      Heel Nederweert pleit voor het uit elkaar halen van het gemotoriseerd verkeer en het fietsverkeer op deze gevaarlijke weg.
      U zegt nu dat men maar moet opletten?? voorkomen is beter dan genezen.

    • Ik snap best wat je zegt… Maar ook op een fietspad kan wel eens wat stilstaan. Als je een vrachtwagen niet ziet, ben je gewoon echt niet op aan het letten. En dat moet je in het verkeer wel doen. Niet meer en niet minder. Dat gezegd hebbende… Een apart fietspad is hard nodig daar.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie