Skip to content

De nieuwe wijkagent van Nederweert stelt zich voor!

Redactie
21 december 2020 | 9:14

Advertentie

Met het vertrek van Bram Kurvers als wijkagent Nederweert is er meteen een nieuw gezicht in de wijk gekomen. Samen met Dennie Joosten houdt vanaf 1 december Lotte van der Velden toezicht binnen de gemeente Nederweert en werkt er aan om deze gemeente veilig en leefbaar te houden. 

Wijkagent Lotte

Lotte heeft erg veel zin om aan de slag te gaan binnen deze functie. Lotte vertelt: Als wijkagent wil ik graag een schakel zijn tussen de politiecollega’s, de burger en mijn partners in de wijk.  Ik vind het belangrijk om midden in de wijk te staan en ik hoop zoveel mogelijk mensen te leren kennen. Hierdoor hoop ik een goede informatiepositie te krijgen. Samen kunnen we bouwen aan veiligheid en leefbaarheid in deze mooie gemeente. Ik zie deze functie als een mooie uitdaging en heb er veel zin ins amen met mijn collega Dennie Joosten. Ik kijk er naar uit om jullie snel te ontmoeten!

Taken wijkagent
De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt. De wijkagent onderhoudt contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

Heb jij vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in jouw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met jouw wijkagent. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of het e-mailadres wijkagent-nederweert@politie.nl. 

Advertentie

1 Reactie

  1. Hartelijk welkom, naast een vriendelijke politieman nu ook nog een vriendelijke schone jongedame..
    Veel plezier met je werk in het Nederweerter!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie