Skip to content

VANAVOND | Wendy van Dijk met Hart in Aktie vanuit Nederweert

Redactie
6 januari 2021 | 18:00

Advertentie

Kijk vanavond om 21.30 uur naar Hart in Aktie op SBS6. Want dan is Nederweert het decor van dit ‘feel good’-televisieprogramma.

Wendy van Dijk maakt kennis met Mitchel, een 21-jarige jongen met een verstandelijke beperking en een grote liefde voor de kermis. Hart in Aktie organiseerde speciaal voor Mitchel een eendaagse kermis in Nederweert.

Hart in Aktie Nederweert

Wendy van Dijk maakt in het seizoen kennis met Mitchel, een 21-jarige jongen met een verstandelijke beperking. Mitchel heeft twee enorme passies: zijn eigen disco en de kermis. Door het coronavirus vallen deze twee passies volledig weg. Afgelopen jaar verloor Mitchel zijn tweelingbroer door een verkeersongeluk. ‘‘Een enorm moeilijke periode voor Mitchel, een periode waarin hij zijn passies juist zó hard nodig heeft,” vertelt van Dijk op haar website Wendy Online. Mitchels tante nam contact op met Wendy met de vraag of zij voor Mitchel iets positiefs kon regelen.

En dat gebeurde… Mitchel kreeg een eigen kermis. Bij sportpark De Bengele stond De Spin opgesteld. Achter zorgcentrum St. Joseph stonden een eendjesvistent en een churrosverkoopwagen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie