Skip to content

Reddingsbrigade Nederweert dankt nieuwe sponsor IBOR Advies

Redactie
25 januari 2021 | 12:00

Advertentie

In deze tijd waarin de zwembaden gesloten zijn en we sport voornamelijk alleen moeten beoefenen, is er voor Reddingsbrigade Nederweert toch heel mooi nieuws te melden. Juist nu zijn ze extra dankbaar dat IBOR Advies de vereniging een warm hart toedraagt als nieuwe sponsor. Met deze gulle bijdrage kunnen ze ook in de komende jaren mooie activiteiten voor de leden blijven organiseren.

IBOR Advies

IBOR Advies is een Nederweerts bedrijf met een werkgebied dat zich uitstrekt over driekwart van Nederland. De eigenaar, Chris Verstappen, en zijn familie zijn geen onbekenden van de brigade. Al jarenlang zwemmen zij wekelijks hun baantjes en ook als vrijwilliger zijn ze vaak in het zwembad en bij evenementen te vinden. Wij zijn erg blij met de mooie samenwerking die hiermee tot stand is gekomen!

IBOR Advies voorziet werkvelden die te maken hebben met de openbare ruimte van advies. Aannemers worden ondersteund in het maken van plannen van aanpak, calculaties en projectbegeleiding. Voor overheden schrijft IBOR Advies bestekken en helpt bij de aanbestedingstrajecten met bijbehorende directieramingen. Tevens behoren het uitvoeren van boominspecties en boomtechnische onderzoeken tot de mogelijkheden. Dit kan worden verwerkt in een adviesrapportage. IBOR Advies heeft de beschikking over een PICUS Tomograaf (doormeten van bomen met geluidstrillingen) en Tree motion sensoren (doormeten van wortelstabiliteit), dit geeft veel inzicht in de veiligheidsrisico’s. Sinds een aantal jaar werkt IBOR Advies ook druk aan de bestrijding van invasieve plantensoorten, zoals de Japanse duizendknoop. Kort geleden is de teelt van miscanthus toegevoegd aan de portefeuille van IBOR Advies.

Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website www.ibor.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie