Skip to content

Vastelaovendj start met Brökwagters Bingo

3 februari 2021 | 18:11

Het vastelaovendj-weekend van 2021 start op Boshoven met een feestelijke Brökwagters Bingo. Met medewerking van ‘Brökwagters kefee’ Aod Bosseve wordt een live uitzending gepresenteerd waarbij deelnemers aan de ludieke muzikale bingo kans maken op het winnen van mooie lokale prijzen.

Brökwagter Bingo

Om het gemis van fysieke evenementen ietwat te verzachten presenteert VV de Brökwagters op vrijdag 12 februari de feestelijke Brökwagters Bingo. Met een avondvullend programma presenteren oud-prinsen William Frenken en Robbie Snoek het ludieke bingospel. Bijzonder: de bingokaart vol krijgen gaat niet aan de hand van traditionele nummertrekkingen, maar draait om het herkennen van de juiste vastelaovendj-nummers. De live uitzending wordt mede gevuld door bijzondere bijdrages van diverse Limburgse artiesten.

Café Aod Bosseve
Het initiatief van de muzikale bingo komt van Café Aod Bosseve. Uitbaters Marco en Noël dragen met het online evenement graag bij aan het vastelaovendj-gevoel op Boshoven. De prijzenpot bevat natuurlijk smaakvolle bierpakketten, maar is daarnaast aangevuld met verschillende mooie prijzen van lokale ondernemers. De vrijdagavond van de vastelaovendj staat doorgaans in het teken van het Herstebal, waar tijdens de bingo natuurlijk ook extra aandacht aan wordt geschonken.

Jeugd heeft de toekomst
De Brökwagters richten zich in vastelaovendj-seizoen 2021 met name op de jeugd. Op 29 januari werd tijdens een live uitzending online de jeugdraad uitgeroepen. De trotse jeugdraadsleden zullen dan ook als een rode draad door de live uitzending hun steentje bijdragen.

Deelnemen
De Brökwagters Bingo op vrijdag 12 februari begint om 20:00 uur. Deelnemen kan door bingokaarten te reserveren via www.brokwagters.nl/bingo. Kaarten kosten 11 euro per stuk, hiermee steun je de vereniging en maak je kans op een van de vele lokale prijzen die gedurende de avond te winnen zijn. Tijdig reserveren is raadzaam, want er is een beperkt aantal bingokaarten beschikbaar.

Lokale lekkernijen 
Om het feest thuis compleet te maken bevelen de Brökwagters van harte lokale lekkernijen aan. Geniet tijdens de bingo van een speciaalbierpakket van Café Aod Bosseve, te reserveren via info@aodbosseve.nl, en een Borreltas van Zaal Don Bosco via www.zaaldonbosco.nl/borreltas

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Kom-met-je-kleuters-naar-de-kabouters-in-De-Groote-Peel-Marijke-Vaes-Schroen
Herfstfeest op het Kabouterpad
20 oktober 2024 | 19:00
Carnaval-confetti-feest-Depositphotos-KarepaStock
Koop snel je kaartje
20 oktober 2024 | 18:00
Rekenmachine-papier
Inzicht besparingen, regelingen en toeslagen
20 oktober 2024 | 17:00
2024_10_20-Eenzijdig-ongeval-op-A2-bij-Weert-31
Auto over de kop
20 oktober 2024 | 16:32

Advertentie