Skip to content

Verwen-acties, voor jouw auto… Bij Bubbles Carwash in Nederweert

Redactie
3 februari 2021 | 12:38

Advertentie

Nu er veel vanuit huis gewerkt wordt en men de auto toch makkelijker kan missen dan normaal is dit misschien de juiste tijd om uw 4-wieler eens aan te pakken. Bij Bubbles carwash zijn er weer “verwen”acties voor jouw auto. Zowel voor interieur, exterieur basic met een sio2 wax of met een glascoating of maak gebruik van alleen een stoel(-en)/ achterbank reinigen.

Maak bijvoorbeeld gebruik van het interieur pakket inclusief een COVID-19 behandeling, jouw auto wordt compleet gereinigd en gedesinfecteerd (corona proof).

Bubbles Carwash Nederweert

Staat er iets voor jou bij? Maak dan een afspraak 0495-460358 of via info@bubbles-carwash.nl

Houd je brievenbus in de gaten….. Binnenkort wordt deze flyer ook verspreidt in Nederweert en kerkdorpen en gedeeltes van Weert.

NIEUW… RIMsavers
Nieuw vanaf 1 februari 2021 is Bubbles carwash dealer van RIMsavers. Deze rimsavers zijn te koop in de shop/ of je kunt deze door ons op jouw velgen laten monteren. Bij het laten repareren van velgen kunnen de kosten al snel oplopen. De velgen dienen dan namelijk gedemonteerd, geschuurd, gereageerd, gespoten en wederom gemonteerd te worden. Reparatie kosten variëren van € 50,- tot € 150 euro per velg. Met Rimsavers dek je de bestaande schade eenvoudig af door de Rimsavers aan te brengen over de velgrand.

Rimsavers beschermen je velgen tegen steenslag en stoeprand schade, zo voorkom je dure reparaties aan je velgen. Rimsavers zijn verkrijgbaar in 10 kleuren, je kunt kiezen voor een opvallende kleur of een kleur die niet opvalt zoals zwart of zilver.

Niet alle kleuren zijn op voorraad maar zeker te bestellen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie