Skip to content

In memoriam Jacques Verlaek

Redactie
5 februari 2021 | 9:04

Advertentie

Met grote verslagenheid hebben we kennisgenomen van het overlijden van
Jacques Verlaek
Erevoorzitter en erelid van SV Leveroy

Een SV Leveroy-icoon is ons ontvallen. Jacques was 58 jaar lid van onze vereniging waarvan meer dan 30 jaar bestuurslid. Tijdens de periode 1990 – 2010 was hij voorzitter en voor deze verdienste werd hij bij zijn afscheid benoemd tot erevoorzitter en erelid van SV Leveroy.

Tevens kreeg Jacques voor zijn vele verdiensten verschillende onderscheidingen. Van de KNVB kreeg hij in 2003 de zilveren speld, in 2010 de gouden speld en in 2016 is hij benoemd tot lid van verdienste van de KNVB. In 2006 kreeg hij bovendien een Koninklijke onderscheiding.
Jacques genoot met volle teugen van “zijn SV Leveroy”. ‘s Maandags was hij altijd bij de vuttersploeg, om ervoor te zorgen dat het sportpark er op-en-top bij lag. Vrijdagavond zat hij altijd op zijn vaste plek aan de bar en genoot hij van een pilsje en de gezelligheid in de kantine. ’s Zondags was hij altijd op het sportpark te vinden om naar wedstrijden te kijken. Als het eerste elftal thuis speelde ontving hij in de bestuurskamer de scheidsrechter en het bestuur van de tegenstander om daarna de zondag gezellig af te sluiten in de kantine.

Jacques had altijd een luisterend oor en maakte altijd tijd voor een praatje. Iedereen binnen de vereniging kende hem. Hij was een echte verbinder en was naar buiten toe het gezicht van onze club. SV Leveroy was trots op Jacques en Jacques was trots op SV Leveroy. Op het oude Henseveld werd zijn nieuwe huis gebouwd en vol trots zei hij dan: “Ik heb mijn huis laten bouwen op de hoek van de 16-meter lijn”
We zijn Jacques heel veel dank verschuldigd voor alles wat hij voor onze vereniging heeft gedaan.

Wij wensen zijn vrouw Aldje, dochters Kim en Laura en hun partners, de kleinkinderen en de familie heel veel sterkte toe dit zware verlies te kunnen dragen.

Bestuur en leden SV Leveroy

Bekijk hier de rouwadvertentie van Jacques Verlaek.

Advertentie

1 Reactie

  1. Family Verlaek gecontroleerd met het overlijden van Jac en heel veel sterkte gewenst


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie