Skip to content

Verras in april iemand met gratis ‘Voorjaarsbloeier‘!

Redactie
9 maart 2021 | 16:40

Advertentie

Ook al is er perspectief op het einde van de crisis, het blijft belangrijk om op elkaar te letten en verbonden te blijven. We zien dat door de maatregelen mensen hun sociale contacten zien afnemen, niet zo vaak bezoek krijgen, alleen zijn of weinig gezelligheid om zich heen ervaren. Onder de noemer ‘Nederweert fleurt op!’ gaat de gemeente Nederweert de komende tijd samen met partijen en inwoners een aantal hartverwarmende acties starten. Een klein gebaar is goud waard!

De gemeente Nederweert wil inwoners een hart onder de riem steken. In de maand april kun je iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken, verrassen met een fleurig plantje; een vrolijke ‘Voorjaarsbloeier’! “Je krijgt er een mooi kaartje bij waarop je een opbeurende boodschap voor een ander kunt schrijven. Zo houden we samen de moed erin”, aldus wethouder Carla Dieteren. 

Maak iemand blij
Ook jij kent wellicht in jouw eigen straat of buurt wel iemand die soms eenzaam is, weinig bezoek krijgt en een opkikker kan gebruiken. Misschien wil je graag eens contact leggen met jouw nieuwe buren, of wil je iemand bedanken die je de afgelopen periode geholpen heeft met klusjes? “Welke reden dan ook; wij nodigen je uit om, met inachtneming van alle geldende RIVM-maatregelen, iemand een glimlach op het gezicht te toveren met een vrolijke voorjaarsbloeier”, vult leefbaarheidsregisseur Harold van der Haar aan”.

Aanmelden
Wil je meedoen aan ‘Nederweert fleurt op!’ en iemand verrassen met een vrolijke voorjaarsbloeier? Stuur dan vóór 1 april een e-mail naar nederweertfleurtop@nederweert.nl en omschrijf kort voor wie het is bedoeld en waarom. 

Afhalen
Begin april krijg je een e-mail waarin staat wanneer je in de maand april de voorjaarsbloeier kunt ophalen bij Bloemenhuis Marcel, aan de Sint Rochusstraat 16 in Budschop. Ze geven per persoon één gratis vrolijk plantje weg dat op het aangegeven moment in april onder vertoon van de e-mail kan worden opgehaald. Degene die je wilt verrassen moet uiteraard inwoner zijn van de gemeente Nederweert. 

RIVM-maatregelen
Vanzelfsprekend nemen ze bij deze actie alle maatregelen van het RIVM in acht. De plantjes kunnen alleen in goede gezondheid en op 1,5 meter afstand afgehaald worden. Deze maatregelen gelden natuurlijk ook tijdens het bezorgen. Houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Samen zijn we verantwoordelijk en houden we ons strikt aan de regels die er gelden. Mocht de situatie rondom het coronavirus in de komende weken wijzigen, dan is de gemeente mogelijk genoodzaakt de actie te annuleren.

Voor elkaar
We hopen dat u uzelf meldt voor een vrolijke voorjaarsbloeier en een ander een groot plezier doet! 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie