Skip to content

Gratis online groepsworkshop ‘Mantelzorg in balans’

Glendi
11 maart 2021 | 8:00

Advertentie

Om goed voor een ander te kunnen zorgen, moet je ook goed voor jezelf zorgen. Veel mantelzorgers zoeken hierin hun weg. Hoe houd je de balans tussen er zijn voor de ander en goed voor jezelf zorgen? Hoe lukt het om voor jezelf te kiezen en tijd voor jezelf te maken?

Digitale workshop

Het Algemeen Maatschappelijk Werk Midden-Limburg (AMW-ML) biedt hierover samen met Punt Welzijn een digitale workshop aan op 29 maart. Samen met anderen die voor iemand in hun omgeving zorgen bespreken we situaties waar je tegenaan loopt. Het kan fijn zijn om bij elkaar herkenning te vinden en tips te krijgen over hoe je de zorg voor jouw naaste het slimste aan kunt pakken.

Info
De gratis workshop vindt plaats op dinsdag 29 maart van 10:30 tot 12.00 uur. Na aanmelding ontvang je meer praktische informatie over hoe je kunt inloggen. Meer informatie en aanmelden op www.puntwelzijn.nl, door te bellen naar Punt Welzijn 0495-697900 of door een e-mail te sturen naar mantelzorg@puntwelzijn.nl.

Foto: MantelzorgNL

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie