Skip to content

Meld je aan voor ‘Initiatief sociaal domein’

Redactie
15 maart 2021 | 12:00

Advertentie

De derde ronde van de experimenteerregeling ‘Samen aan de Slag‘ is opengesteld. Tot en met vrijdag 30 april 2021 kunnen organisaties en inwoners van de gemeenten Cranendonck, Nederweert en Weert hun initiatieven indienen. Nog niet bekend met ‘Samen aan de Slag’? Lees er alles over op www.samenaandeslag.net.

De eerste twee ronden van de experimenteerregeling zijn inmiddels afgesloten. Zeven initiatieven hebben het predicaat ‘Erkend experiment’ gekregen. Nieuwsgierig welke initiatieven dat zijn? Bekijk de korte filmpjes.

Wat houdt de experimenteerregeling in?
De drie gemeenten hebben de ambitie ‘Iedereen telt mee, doet mee en draagt bij naar eigen kracht’. Initiatieven die op een vernieuwende manier helpen deze ambitie waar te maken, kunnen een beroep doen op de experimenteerregeling voor financiële ondersteuning.

Voor wie?
De experimenteerregeling is er voor iedereen met een goed initiatief dat bijdraagt aan het waarmaken van onze ambitie. Dus inwoners, bedrijven, zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, scholen, verenigingen, et cetera; iedereen is uitgenodigd om gebruik te maken van de regeling.

Een initiatief Indienen
Je kunt jouw aanvraag indienen tot en met vrijdag 30 april. Je doet dit door het aanmeldformulier in te vullen en te mail naar info@samenaandeslag.net. Ga direct naar het aanmeldformulier.

Als je er behoefte aan hebt, kun je voordat je je aanvraag indient, advies inwinnen bij Mayan Oomkes, de aanjager. Zij bekijkt samen met je hoe kansrijk je aanvraag is en of je aanvraag voldoet aan de eisen die zijn gesteld.

En dan?
Alle ingediende initiatieven worden bekeken. Daarna hoor je of je wordt uitgenodigd om je initiatief te presenteren. Hoe dat gaat en wanneer, maken ze later bekend.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie