Skip to content

Pasen 2021 ‘saame’ thuis

Redactie
15 maart 2021 | 17:00

Advertentie

Na een jaar is er eindelijk een klein lichtpuntje aan de horizon…! Met het vaccinatieprogramma zijn wij ‘saame’ op weg naar betere tijden. Het is pas echt weer goed, als de horeca niet alleen de terrassen maar ook de deuren voor jou als gast mag openen. Onder de voorwaarden van zomer 2021 zou al een fantastisch stap voorwaarts zijn. Tot die tijd kun je gelukkig nog iedere week ‘saame’ genieten van Siem Thuis.

Pasen 2021 ‘saame’ thuis

Ook Pasen 2021 vieren we zeer waarschijnlijk ‘saame’ thuis. Dat wil niet zeggen dat het minder gezellig wordt. Integendeel! Met de Siem Paasbox breng je voor de traditionele Paasbrunch een hoop gezelligheid op tafel. De Siem  Paasbox is rijkelijk gevuld met huisgemaakte producten van Siem. Vertrouwd, veilig en (h)eerlijk!. De samenstelling is voor twee personen en bieden ze aan voor slechts € 44,00. Ook voor de kinderen hebben ze een speciale Paasbox. Voor twee kinderen slechts € 25,00. Voor de samenstelling verwijzen ze jegraag naar de site www.bi-jsiem.nl

Je kunt de Paasbox(en) bestellen voor Eerste en Tweede Paasdag (4 en 5 april) tot uiterlijk vrijdag 2 april a.s.. De dag van tevoren kun je de box tussen 15.00 uur en 17.00 uur ophalen Bi-j Siem.

Wilt jemet Pasen liever gezellig ‘saame’ thuis dineren? Dan bevelen ze van harte de nieuwe Siem Afhaalgerechten aan. ‘Restaurantklaar’ op porseleinen borden bereid. Voor jou geen uren aan voorbereidingen en overbodige ‘restjes’. Je hoeft zelf alleen voor een gezellige ‘Paasdis’ en passende drankjes te zorgen. De culinaire uitvoering  kun je met een gerust hart aan je team van restaurant Bi-j Siem overlaten.

Vanaf vrijdag 26 maart kun je via www.bi-jsiem.nl de nieuwe Paasgerechten bestellen. Jouw bestelling kun je op de dag zelf ophalen tussen 17.00 uur en 19.00 uur.

Wij wensen je ‘saame’, ondanks alle beperkingen, een fijne en gezellige Pasen!

Tot Siems!

Meer informatie vind je op www.bi-jsiem.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie