Skip to content

Corona-zelftest bij Bruna Nederweert

Redactie
14 april 2021 | 16:00

Advertentie

Een snelle diagnose van een coronabesmetting, maar liever geen lange wattenstaaf tot achter in de neus/keelholte? Dan biedt deze ACON Flow Flex Corona uitkomst. Deze corona-zelftest heeft een ondiepe neusswab welke geen pijnlijk of naar gevoel geeft en je weet binnen 15 minuten de uitslag.

Bruna Nederweert

Deze zelftest heeft een CE keurmerk en is goedgekeurd door de Nederlandse overheid en het RIVM. De test is zeer nauwkeurig met 97,5% gevoeligheid en 99,5% specificiteit.

Zelftesten kunnen de veiligheid vergroten
Zelftesten zijn bedoeld als extra middel om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Door sneltesten te gebruiken kunnen besmettingen eerder opgespoord worden. Dat zorgt voor meer veiligheid als u met mensen in contact komt. Bijvoorbeeld als u naar school gaat, of als u in een functie werkt waarin thuiswerken niet mogelijk is.

Nu bij Bruna Nederweert verkrijgbaar voor € 8,99 per stuk.

Advertentie

1 Reactie

  1. Dit soort artikelen is gewoon reclame. Niets mis mee maar maak kenbaar wat redactioneel is en wat gewoon advertenties/advertorials zijn. Volgens mij is dat ook gewoon wettelijk verplicht.

    De claim van betrouwbaarheid klopt ook niet het RIVM zegt hier over:

    “Onderzoek naar zelftesten laat zien dat, mits de zelftest juist wordt afgenomen, de betrouwbaarheid tussen de 58% en 78% ligt. Er is dus een gerede kans dat iemand een negatieve testuitslag krijgt terwijl die persoon wél besmet is met SARS-CoV 2 en het virus mogelijk op anderen kan overdragen.”


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00

Advertentie