Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | Een milieuvriendelijke bril

Glendi
21 april 2021 | 14:00

Advertentie

Milieubewust leven is niet meer weg te denken. Zoals wij eerder dit jaar in onze column hebben verteld, denken wij bewust na over het recyclen van contactlenzen. Dit doen wij echter ook met onze (zonne)brillen. Daarom hebben wij een prachtige collectie van een milieuvriendelijk merk. Hier vertellen wij u graag alles over.

Milieuvriendelijke brillen

Tegenwoordig worden plastic producten opnieuw gebruikt met behulp van recyclen. Zo worden truien, mobieltjes, dashboards in auto’s en nog veel meer artikelen gemaakt van oud plastic. Dit zijn alleen niet de enige producten die een tweede leven krijgen. Ook het brillenmerk Dick Moby is al sinds 2014 goed bezig met het maken van duurzame brillen. Alle (zonne)brillen van het brillenmerk bestaan voor 97% gerecycled acetaat en 3% uit zwarte inkt. Voor andere kleuren dan zwart wordt biologisch afbreekbaar acetaat gebruikt. Gedurende het maken van de brillen produceert het merk geen schadelijke stoffen, de monturen worden met de hand gemaakt én de brillen zijn dus biologisch afbreekbaar. 100% milieuvriendelijk of zoals het merk het noemt: duurzame stijl!

Collectie
Dat de monturen gemaakt worden van gerecycled plastic heeft geen invloed op de kwaliteit. Wij beschrijven het merk als een goede mix van klassiek en modern. De collectie bestaat uit kleurrijke, unieke en verrassende monturen. Kortom, voor iedereen zit er wel iets passends bij. Daarnaast is de levering op duurzame wijze ook belangrijk, daarom worden de brillen geleverd in een brillendoos van gerecycled leer! Dit hoogwaardig en duurzame merk hebben wij met trots in onze winkel en laten wij graag aan u zien.

Contact
Neem even contact met ons op, dan maken wij graag een afspraak met u. In verband met de Corona-maatregelen kunnen wij, voor uw en onze veiligheid, namelijk een beperkt aantal mensen tegelijkertijd toelaten. Tot ziens in onze winkel!

Hans Brinkmans Eigenaar 

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie