Skip to content

Film over uitvoeringsprogramma Gastvrijheid en Beleving in Nederweert

Glendi
28 april 2021 | 15:18

Advertentie

Samen met Nederweert24 heeft de gemeente Nederweert een film gemaakt over het uitvoeringsprogramma Gastvrijheid en Beleving in Nederweert. In 12 minuten worden drie onderwerpen kort belicht: projecten, ondernemers en stof tot nadenken. Deze onderwerpen vormen de rode draad van de film.

Projecten

Het uitvoeringsprogramma ‘Gastvrijheid en Beleving’ (in de film nog ‘Recreatie en Toerisme’ genoemd) bestaat uit veertien projecten. Al deze projecten worden benoemd en ondersteund met beelden uit Nederweert en belangrijke locaties waar de projecten zomaar zouden kunnen landen.

Ondernemers
Een aantal ondernemers is gevraagd om een bijdrage te leveren aan deze film. Zij vertellen waar ze behoefte aan hebben, geven tips aan de gemeente en maken kenbaar welke rol de gemeente volgens hen moet pakken. Dit alles rondom het thema ‘Gastvrijheid en Beleving’ in Nederweert.

Stof tot nadenken
De film was de aftrap van de themaraad op dinsdag 6 april. Samen met een afvaardiging van de raad en haar ondersteuners vond er een discussie plaats over de projecten en de mogelijke uitvoeringsrichting ervan. Tegelijkertijd hebben we laten zien hoe mooi Nederweert al is. Ook in de raadsvergadering van dinsdag 20 april kwam het uitvoeringsprogramma ‘Gastvrijheid en Beleving’ aan de orde.

Advertentie

2 Reacties

  1. 15 minuten lang gaat het over ondernemers.
    Er wordt slechts 1 zin gewijd aan burgers.
    De prioriteit ligt dus bij ondernemers.
    Burgers in het buitengebeid zijn van secundair belang en moeten dus alert blijven op wat er in het gemeentehuis allemaal bekokstoofd wordt.

  2. Het wordt onderhand tijd de slogan Samen Groots openbaar te evalueren.
    Openbaar en niet openbaar blijkt dat er niet conform de slogan met inwoners wordt omgegaan. Een voorzichtige aftasting van dit voorstel werd ondanks beaming van argumenten geparkeerd in het vak ” niet nodig “. Prima maar zonder constructieve oplossing toch deze openbare oproep.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Carnaval algemeen 1
Impuls aan de lokale culturele infrastructuur
29 september 2024 | 9:00
2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05

Advertentie