Skip to content

Dankwoord Naard Vaes Eindse Boys

Redactie
31 mei 2021 | 9:29

Advertentie

In goed overleg hadden het bestuur van Eindse Boys en hoofdtrainer Naard Vaes in november 2020 besloten om hun samenwerking aan het einde van het seizoen 2020-2021 te beëindigen. Met het inpassen van jeugdspelers laat Vaes na dit seizoen een stabiele selectie met perspectief achter. Eindse Boys bedankt Naard voor zijn inzet en passie welke hij getoond heeft. De club wenst hem veel succes toe bij het verdere verloop van zijn carrière.

Naard Vaes

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de vier mooie jaren die ik bij jullie vereniging heb mogen meemaken. Spijtig genoeg kunnen wij niet op de gewenste wijze afscheid van elkaar nemen. Vandaar dat ik dit graag via deze weg wil doen.

Net als menig D’Indjse voetballiefhebber had ook ík niet kunnen voorzien dat, vanwege corona, onze samenwerking anders zou eindigen. En dát terwijl het laatste seizoen voorspoedig verliep. In mijn tweede jaar als hoofdtrainer zijn we de promotie naar de 4e klasse nipt misgelopen via de nacompetitie. Pijnlijk, leerzaam en achteraf ook mooi hoe we samen hier naartoe hebben geleefd in het 60-jarig jubileumjaar van de club.

Bovenal overheerst er trots. Er staat een mix van jong en oud waarmee de supporters van de Eindse Boys zich voor de toekomst goed kunnen identificeren. We hebben de jeugdopleiding weer iets meer in de steigers gezet. Dit is en blijft tenslotte de levensader van iedere vereniging. Trots ook dat ik – als Merefeldiaan – trainer mocht zijn van D’Indj. De Eindse Boys: een prachtige vereniging met een werkelijk fantastische accommodatie en met geweldige vrijwilligers. Hier kan menige vereniging echt iets van leren. Zowel ik als mijn vriendin Maartje hebben ons altijd welkom gevoeld bij Eindse Boys.

Een speciaal woord van dank wil ik richten aan bepaalde mensen zonder hiermee iemand te kort te willen doen. Aan het bestuur en de technische commissie van de Eindse Boys: wij hebben altijd open en eerlijk gecommuniceerd wat heeft gezorgd voor een zeer prettige samenwerking. Aan de VUT-ploeg voor het geweldig op orde hebben van de velden en alle materialen. Aan Anita Dings voor telkens weer de lekkere kop koffie en het gezellige gesprek, maar ook voor de peptalk die soms nodig was. Aan Twan en Mia Minten voor het warme en huiselijke gevoel.

Aan Paul van Heugten voor de tactische wijsheid. En natuurlijk aan de spelersgroep en de verdere technische staf voor hun enthousiasme, leergierigheid en plezier.

Dan nog een dankwoord aan twee personen in het bijzonder.

Aanvoerder Nick Verheijen: betrokken, vooroplopen, oog hebben voor alles en iedereen. Iemand die zich ondergeschikt maakt ten faveure van het team. Een boegbeeld voor de club. En natuurlijk ook Dimitri Korsten: erelid en rasechte Eindse Boys-man! Mijn steun en toeverlaat als trainer. Wie had dat ooit kunnen denken Diem!? “Ich heb d’r ‘ne kammeraod bi-j gekrege. Gae zeetj ‘ne topper!”

Eindse Boys, rest mij niets anders dan jullie alle sportieve goeds toe te wensen in een goede gezondheid. Dank voor alles en – wie weet – tot ergens in de toekomst.

Naard Vaes

Advertentie

2 Reacties

  1. Chapeau,

    Zo ga je met elkaar om.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30

Advertentie