Skip to content

Inschrijven Walk to Fight Cancer vanaf nu mogelijk!

Redactie
7 juni 2021 | 12:21

Advertentie

Op verschillende locaties in Nederland wordt op zaterdag 10 juli gewandeld voor hetzelfde doel, namelijk donaties ophalen voor kankeronderzoek. Na het succes van afgelopen jaar, wordt ook dit jaar Walk to Fight Cancer georganiseerd in Nederweert. Maximaal 100 personen kunnen deelnemen. Uiteraard wordt ervoor gezorgd dat het evenement volledig corona-proof is. Deelnemers wandelen individueel of in kleine groepjes en vertrekken om beurten. Wandel je ook mee? Schrijf je wel even in.

Walk to Fight Cancer

Routes
In Nederweert heb je de keuze uit drie verschillende afstanden: 10,15 en 25 kilometer. Hoewel de route start en eindigt bij Manege De Kraal in Budschop, loopt de route voornamelijk door de rijke natuur en prachtige omgeving van Ospel. De pauzeplek vindt plaats bij De Korenbloem Windmolen in Ospel. 

Inschrijven
Schrijf je snel in en loop zaterdag 10 juli mee met vrienden, familie of collega’s. Inschrijven is mogelijk via de website van Walk to Fight Cancer. Deelname kost € 15,-. Hiervoor krijg je een lunchpakket en een mooi aandenken. 

Sponsoren
Deelnemers kunnen zich laten sponsoren door vrienden, bekenden en familieleden. Zo hopen alle wandelaars uit heel Nederland een groot bedrag aan donaties op te halen voor kankeronderzoek. Sportief zijn en tegelijkertijd inzetten voor het goede doel! Een prachtige combinatie die gepaard gaat met een hoop gezelligheid en wandelplezier in een mooie omgeving.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie