Skip to content

Groen licht voor Ospel kermis

Redactie
1 juli 2021 | 12:44

Advertentie

Ospel kermis gaat dit jaar door. De vergunningaanvraag is donderdagochtend goedgekeurd. De kermis vindt plaats van 9 t/m 13 juli, twee weken later dan normaal.

Kermis Ospel

Attracties zoals de autoscooter, de bank, en een rupsbaan zullen worden opgesteld op het Aerthijsplein. Natuurlijk zijn er ook genoeg vermaakzaken aanwezig voor de kleinere kinderen. Ook zullen er verschillende gok- en eetzaken aanwezig zijn. Om de ander halve meter afstand te kunnen waarborgen worden de attracties wat ruimer opgesteld. Daardoor zal het dit jaar een kleinere kermis worden dan andere jaren.

Maatregelen
Het is belangrijk dat de kermis veilig verloopt en dat de coronaregels nageleefd kunnen worden”, aldus burgemeester Op de Laak. “Er zijn afspraken gemaakt met de exploitanten en de horeca.” Om zicht te houden op het maximaal aantal bezoekers is het kermisterrein omheind met een uitgang en ingang. Als iedereen zich houdt aan de geldende maatregelen kan iedereen genieten van een gezellige en veilige kermis.” 

Advertentie

1 Reactie


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie