Skip to content

Samen in actie tegen zwerfafval

Redactie
2 augustus 2021 | 11:02

Advertentie

Op zaterdag 18 september gaan we samen met de rest van de wereld de straat op om de buurt zwerfafvalvrij te maken! Dat doen we tijdens de World Cleanup Day. Doe ook mee. Het levert een schone en opgeruimde omgeving op. Iedereen kan daar een bijdrage aan leveren!

Zwerfafval

Wie kan er mee doen aan de World Cleanup Day?
Iedereen die een steentje bij wil dragen kan tijdens deze opschoondag in actie komen. Je mag met je gezin, de buren, je collega’s, teamgenoten, klasgenoten of alleen deelnemen aan de World Cleanup Day! Kortom: iedereen is welkom!

Dubbele beloning met de Afvalbingo
Ga je met minimaal 5 mensen deelnemen aan de World Cleanup Day? Dan doe je automatisch mee met de Afvalbingo! Met de Afvalbingo maak je kans op mooie prijzen (waard cheques) en alle kleine en jonge afvalhelden verdienen een leuk prijsje! Naast een schone buurt maakt iedereen nog kans op mooie prijzen. Wil je meer informatie over de Afvalbingo? Neem dan een kijkje op
www.debries.eu/afvalbingo.

Hoe werkt de opschoondag?
Wil jij ook in actie komen en een steentje bijdragen aan een zwerfafvalvrije buurt? Fijn en goed dat je wilt helpen! Je kan jezelf, je gezin, school/klas, sportteam, vereniging, onderneming, organisatie aanmelden via deze website.

Zorgeloos aan de slag
De gemeente Nederweert zal zorgen voor de benodigdheden en opschoonmaterialen, zoals afvalzakken en -houders, afvalgrijpers, veiligheidshesjes en handschoenen. Volle zakken kun je na je actie inleveren bij de container bij het gemeentehuis. Zo kan iedereen zorgeloos aan de slag!

Zwerfafval opruimen & corona
Natuurlijk wordt de World Cleanup Day coronaproof georganiseerd. Met 1,5 meter afstand is het mogelijk om nauw samen te werken voor een schonere omgeving! Uiteraard staat jouw
gezondheid en die van anderen voorop. De dan geldende RIVM-richtlijnen en veiligheidsadviezen volgen wij natuurlijk op.

Maak je eigen rondje
Mocht zaterdag 18 september niet passen in je agenda of wil je liever een andere dag zwerfafval opruimen? Je kan ook een opschoonronde of – ommetje doordeweeks (bijvoorbeeld 1 of 2 weken voor de World Cleanup Day) maken. Wil je meer informatie over de World Cleanup Day en of de Afvalbingo? Wij helpen je graag! Stuur een mail via: teamschoon@debries.eu.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr-3
Ter nagedachtenis aan 28-jarige Hans van Tol jr.
28 september 2024 | 21:45
2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie