Skip to content

Jonge ondernemer grijpt kans op overname


Redactie
10 augustus 2021 | 13:26

Advertentie

Yoeri Timmermans (31) uit Nederweert neemt vanaf augustus het containerbedrijf Verkoelen Containerservice en Transport over. Toen oud-eigenaar Theo Verkoelen een voorstel deed, was er van twijfel geen sprake: ‘Ik heb altijd al zelfstandig ondernemer willen zijn.’

Yoeri Timmermans

 Ik wil Theo Verkoelen en zijn familie daarom ook hartelijk bedanken dat ze me deze kans gunnen”, benadrukt Timmermans. Verkoelen zag in de jonge Nederweertenaar de kans om zijn bedrijf van bestaansrecht te blijven voorzien. “Theo is al jaren een kennis. Toen hij me uitnodigde voor een kop koffie en me dit aanbod deed, voelde ik me vereerd.” Minuten daarna was de bedrijfsmetamorfose naar Timmermans Containerservice een feit. “Nu kan het echt beginnen: op eigen benen staan en zelf werk binnenhalen. Leuk en uitdagend tegelijkertijd”, vertelt Timmermans.

Geen vertraging voor bouwproject
De behoefte aan containers, grondverzet of afvalbeheer is er in ieder geval, zo weet de Nederweertenaar. “Er zal de komende tijd heel wat gebouwd gaan worden door het woningtekort. Daarbij speelt corona ook een grote rol, in plaats van op vakantie te gaan, renoveren mensen hun tuin of besluiten ze hun huis te verbouwen. Het afval dat met die bouw gemoeid is, kan in één van mijn containers terecht komen.” Het vertrouwen is er daarom bij de kersverse containerkoning:  Mijn meerwaarde zit ‘m in de snelheid. Als je bij grote bedrijven een container huurt voor bouwafval of grondverzet, moet je daar vaak een week op wachten. Ik kan een container vaak dezelfde dag nog afleveren.”

Diverse doelgroepen
Vanuit zijn standplaats in Stramproy schuwt Timmermans de acquisitie niet: “Zowel grote zakelijke klanten als kleinere particulieren bedien ik graag. Dat maakt het werk ook zo leuk, je komt bij zo veel verschillende mensen over de vloer.” Vakantie zit er voorlopig door de overname voor de jonge entrepreneur nog niet in: “Daar denk ik nu niet eens aan, de volle aandacht gaat nu naar de containerservice.”

Voor meer informatie over containerverhuur, grondverzet, afvalbeheer of machinetransport kijk op de Facebook-pagina van Timmermans Containerservice, website of bel naar 06 251 56 793.

Advertentie

1 Reactie

  1. hey Yoeri

    gefeliciteerd en heel veel succes met je nieuwe uitdaging

    groetjes manja


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie