Skip to content

Jan Brinkmans Opticien | In een tijdmachine richting uw biologieles!

Redactie
13 augustus 2021 | 9:00

Advertentie

Is bij u de opgedane kennis tijdens de biologieles ook (deels) weggezakt? Regelmatig leggen we aan onze klanten uit waarom zij minder goed zijn gaan zien en wat we daaraan kunnen doen. Met andere woorden wanneer komt de opticien in beeld? Wij nemen u graag even mee in een tijdmachine richting uw biologieles!

Onze ogen zijn één van de belangrijkste zintuigen én rechtstreeks verbonden aan de hersenen. Eigenlijk kunt u de ogen vergelijken met een camera die de hele dag aan het filmen is. De werking van het oog is een bijzonder en snel proces; eerst komt het licht in het oog binnen via het hoornvlies en de ooglens. Vervolgens zet het netvlies dit licht om in miljoenen elektrische signalen. Via de oogzenuw bereiken deze signalen uw hersenen en zetten die signalen om, zodat ze als bewuste beelden worden waargenomen. 

Zien in hoge resolutie

De samenwerking tussen uw rechter- en linkeroog zorgt er tevens voor dat wij onze omgeving in diepte kunnen zien. Wanneer de samenwerking optimaal verloopt, ziet u pas echt in hoge resolutie. 

Als u het gevoel heeft dat u niet meer scherp ziet, komen wij als opticiens in beeld. Eerst meten wij uw ogen, oogdruk en de scherpte van uw ogen. Vervolgens testen wij de samenwerking tussen beide ogen. Op basis van het resultaat brengen wij een advies uit hoe wij u weer optimaal kunnen laten zien. Ons advies is maatwerk en hangt van de mogelijkheden en uw wensen af. Zo bent u altijd zeker van dé perfecte kijkoplossing. Qua montuur geven wij u uiteraard ook een perfect advies, wij letten op alle aspecten om u de best passende bril te adviseren. 

Wilt u graag meer weten over het oog, de gezondheid van het oog óf onze kijkoplossingen? Kom dan eens bij ons binnen lopen of neem even contact met ons op, dan maken wij graag een afspraak met u! Tot ziens in onze winkel in Nederweert!

Hans Brinkmans Eigenaar 

Jan Brinkmans Opticien
Lindanusstraat 3
6031 EA Nederweert
T. 0495-631383
www.brinkmansoptiek.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie