Skip to content

Komende vrijdag Weert-etappe Simac Ladies Tour

Redactie
25 augustus 2021 | 8:38

Advertentie

Ook in 2021 is de gemeente Weert weer etappeplaats voor de Simac Ladies Tour. Op vrijdag 27 augustus wordt een 125 kilometer lange rit gereden. De wielrensters starten in Stramproy en finishen in Weert.

Simac Ladies Tour

De Simac Ladies Tour kan ook onder de huidige coronamaatregelen doorgang vinden. Wel worden door de organisatie aanvullende maatregelen genomen. Dat is in overleg met de betrokken gemeenten en vergunningverleners besloten. Alle maatregelen zijn gericht op het voorkomen van het samenkomen van teveel mensen op dezelfde locatie en het handhaven van de 1,5 meter afstand. Hiervoor zijn ook de bestaande routes aangepast. Er vinden geen side-events plaats. De parkeerplaatsen waar de teams verblijven, zijn bij start en finish afgesloten voor publiek. Buiten de start en finishlocaties is publiek aan de gehele route toegestaan met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De organisatie zet hiervoor stewards in om dit te handhaven en te bevorderen.

Etappe Stramproy – Weert
Op vrijdag 27 augustus is de etappe Stramproy-Weert. De start is om 11.15 uur op de Burg. Smeijersweg in Stramproy. Bij de start is geen publiek toegestaan. De finish is omstreeks 14.26 op de Industriekade in Weert. Bij de finish kunnen maximaal 750 mensen aanwezig zijn. Daarvoor kan men ter plekke een gratis toegangsticket ophalen en invullen. Scannen van een geldige QR-code in de corona check app én tonen van legitimatie is verplicht. Langs de gehele route en in de dorpen is publiek met inachtneming van 1,5 meter afstand welkom. De laatste 1,5 uur van de etappe is live te zien op L1.

Omdat de route is aangepast, zijn er dit jaar geen langdurige wegafsluitingen. De afsluitingen die er zijn, zijn van hele korte duur.

Advertentie

1 Reactie

  1. waarom is er geen route bekend gemaakt, hoe de Simac Ladies Tour rijdt. Dan zouden we mooi verdeeld kunnen staan kijken.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie