Skip to content

BBQ voor bewoners Antonius-Veste, Agneshof en de buurt

Redactie
15 september 2021 | 20:00

Advertentie

Op vrijdag 10 september hebben de bewoners van Antonius-Veste, Agneshof en de buurt samen kunnen genieten van een BBQ. Inmiddels een jaarlijks terugkomende activiteit.

Vorig jaar kon de BBQ niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, des te meer keken de bewoners er nu naar uit. Dagen van tevoren was een groep vrijwilligers in de weer met de voorbereidingen, op de dag zelf werd nog de laatste hand gelegd aan het inrichten en versieren van de tent.

Een gezellige BBQ

Voor de bewoners was dit weer een mooie gelegenheid om gezellig met elkaar aan tafel te zitten, sociale contacten te onderhouden, en de nieuwelingen konden kennis maken met hun medebewoners. Om drie uur in de middag was iedereen aanwezig en werd er gestart met koffie of thee en daarna een drankje. Voor de inwendige mens was ook gezorgd en rond de klok van half vijf uur waren de eerste lapjes vlees en vis gaar. Samen met onze vrijwilligers en de plaatselijke slager werd er weer gezorgd voor een smakelijke en gevarieerde BBQ met verschillende salades, sauzen en drankjes. Als afsluiter kwam de Tuk Tuk van de ijssalon nog langs.

Met afwisselend optredens van duo JEB en zangroep Tössedoor kwam de stemming er goed in en werd er luid meegezongen met bekende liedjes van vroeger. Maar aan alles komt een eind en zo ook aan deze BBQ. Om acht uur ’s avonds ging iedereen weer huiswaarts en konden de vrijwilligers beginnen met opruimen. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde BBQ die mede mogelijk is gemaakt door de vrijwilligers en financiële bijdrage door sponsors en het Oranje Fonds.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie