Skip to content

Weerterlandprijs bezoekt Medicura B.V. Nederweert en Metaalcenter Driessen B.V. Weert.

Redactie
29 september 2021 | 11:12

Advertentie

Op maandag 27 september bezocht de jury van de Weerterlandprijs het genomineerde bedrijf Getnoticed uit Nederweert. De volgende dag waren de andere twee kandidaten aan de beurt.

Weerterlandprijs

De jury bestaande uit; Saskia Goetgeluk, Ralph Deguelle en Eric Lamkin werden warm onthaald bij Medicura door ondernemer Dick van Aggel. Medicura is een innovatieve service organisatie voor het uitlenen, verhuren en/of verkopen van medische hulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen. Het bedrijf streeft ernaar om het functioneren van mensen met een beperking te verbeteren. Innovatie en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel.

Daarna werd een bezoek gebracht aan Metaalcenter Driessen in Weert. Hier presenteerde Antal Driessen zijn onderneming. Het bedrijf is gestart als toeleverancier van bewerkt staal en non-ferro metalen en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat meedenkt in de totale klantenvraag van tekening tot realisatie. Vakmanschap, automatisering en digitalisering staan centraal. Hiernaast wil metaalservice Driessen jongeren enthousiasmeren voor techniek en laten zien hoe mooi de maakindustrie kan zijn. Twee serieuze kandidaten met elk een goed ondernemersverhaal.

De winnaar van de Weerterlandprijs wordt op 3 november in het Munttheater in Weert bekend gemaakt tijdens een feestelijke eindmanifestatie. Meer informatie is te vinden op weerterlandprijs.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie