Skip to content

40 jaar VC Fortutas!

30 september 2021 | 15:00

Het is feest bij VC Fortutas in Nederweert. Op 1 december 1980 is Volleybalclub Fortutas opgericht. Vanaf 1 december 2020 wordt er dus al 40 jaar door de club gevolleybald in Nederweert. Nu zij nog in hun jubileumjaar zitten, en natuurlijk nu het ook weer kan, wil de club dit natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Dat zal gevierd gaan worden met een mooi feest ter ere van deze mijlpaal voor de vereniging.

VC Fortutas

De club wil daarom ook alle leden, oud-leden, trainers, coaches, vrijwilligers van toen en nu en alle sponsoren uitnodigen voor het jubileumfeest dat gehouden zal worden op zaterdag 27 november a.s..bij Pins & Pints Bowling aan de Randweg-West 4b te Nederweert om 20.00u.

Naast de uitnodiging is de club ook op zoek naar beeldmateriaal zoals foto’s, filmpjes, t-shirts, trainingspakken of ander bijzonder materiaal. Ben je daarvan in bezit? Dan kan je dit naar de club toe sturen zodat dit met iedereen gedeeld kan worden tijdens het feest. Uiteraard zorgen zij ervoor dat al het ter beschikking gestelde item(s) na afloop weer bij de juiste personen terugkomen.

Om de vereniging een beeld te geven hoeveel mensen aanwezig zullen zijn tijdens het jubileumfeest dient men zich vooraf aan te melden via: jubileum@fortutas.nl. Aanmelden kan tot 12 november a.s.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie