Skip to content

Identiteit overleden vrouw niet bekend, politie deelt beelden lichaam

2 oktober 2021 | 19:36

Dinsdagochtend 28 september even na 10.00 uur werd er een lichaam van een overleden vrouw aangetroffen in het kanaal bij Nederweert tussen de Kelperburg en de Spoorbrug. Daarop is meteen onderzoek opgestart.

De politie weet op dit moment nog niet hoe en wanneer de vrouw om het leven is gekomen. Nader onderzoek heeft ook nog geen informatie opgeleverd over de identiteit van de vrouw. Om in contact te komen met eventuele nabestaanden en hen van antwoorden te kunnen voorzien, is het ontzettend belangrijk om de identiteit te achterhalen van de vrouw die ze hebben aangetroffen. Daarom heeft de politie een foto van haar vrijgegeven.

Overleden vrouw in kanaal

Bekijk hier de beelden van de politie. Let op.. deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren!!!

We hebben naar alle waarschijnlijkheid te maken hebben met een vrouw van tussen de 35 en 65 jaar oud. Ze was ongeveer 1.68 groot, woog zo’n 58 kilo en had een slank postuur. Ze had blond geverfd haar met grijze uitgroei. Verder opvallend was dat ze gelnagels had of gelnagellak op de nagels had. Haar gebit was aan de bovenkaak voorzien van een kunstgebit. Aan de onderkaak had ze een gedeeltelijke prothese. Verder had ze gaatjes in de oren voor oorbellen en had ze een navelpiercing, maar lijkt het erop dat ze beide in het recente verleden niet meer in heeft gehad.

Denkt u haar te herkennen? Of heeft u iemand die aan dit signalement voldoet al enige tijd niet meer gezien? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0800-6070, onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Advertentie

9 Reacties


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Rouwadvertentie-Leen-Coolen-Hendrikx-1
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
18 oktober 2024 | 13:51
Jubileumjaar Eynderhoof
Kom ook naar de lezing in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 13:50
Overlijdensbericht-Truus-Koppen-4
Geuns Uitvaartbegeleiding
 
18 oktober 2024 | 9:16
Harmonie-Pro-Musica-Mei-Li
Traditionele herfstconcert in Nederweert-Eind
18 oktober 2024 | 8:01

Advertentie